Sakraaltšakra tervendamise õhtu vabastava hingamisega Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Veebr 04 K 18:15
2015 Veebr 04 K 20:30
Europe/Riga
Tunnuspilt

Õpime tundma meie loovust, emotsioone, seksuaalsust ja sõltuvusi valitsevat sakraaltšakrat ning puhastame ja tasakaalustame seda vabastava hingamise ja häälimisega. Hingamissessiooni alguses teeme läbi päevakohase meditatsiooni.


Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: http://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/


4. jaanuari õhtu on pühendatud sakraaltšakrale.
Sakraaltšakra asub meie alakeha keskel ja mõjutab meie jämesoolt ning sugu- ja erituselundeid. Sellega on seotud meie emotsioonid, seksuaalsus, loovus ja sõltuvused.
Selle blokeeringud põhjustavad impotentsust, pere- ja suhteprobleeme aga ka naiste-, meeste- ja erituselundite haigusi. Ega ka sakraaltšakra üliaktiivsus hea ei ole – selle ilmingud on suhtesõltuvus, armukadedus, ägestuvus, manipulatiivsus, piiride probleemid.

Saame uues energias sakraaltšakra head tööd toetada vastava taotluse ja teadliku hingamisega. Sakraaltšakrat toetab ka hääliku Õ häälimine.


Kokkusaamisel me tutvustame end, kuulame miniloengut ning räägime teemast. Häälime häälikut "Õ". Täispika hingamissessiooni alguses teeme läbi teemakohase meditatsiooni ja visualisatsiooni. Hingame Algallika meetodil. Järgnevas jagamisringis vahetame muljeid kogetud hingamiselamustest ja lõpetame väeringis.

Teemat jääb meenutama kirjalik kokkuvõte ja osaleja saab ka lisamaterjali e-posti teel.


*****
Toimumiskoht: Karlovas, Hingamisstuudios (Saekoja 36a-206).


Kaasa võtta: magamiskott/tekk, pudel joogivett ning soovi korral midagi pehmet pea alla ja villased sokid jalga.
Hind: antud õhtu 13 € või korraga makstes 3 korda 37€.
Registreerimine ja info (samal päeval ainult telefoni ja SMSi teel):

Reet Karro    reet@hingamisstuudio.ee    tel 56 49 27 69

 

 

 

 

 

 

Sarnastel teemadel