Maaema Sõbrapäev
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Veebr 14 L 11:00
2015 Veebr 14 L 18:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Täpsemalt Facebook'is: https://www.facebook.com/events/577099882389864/?fref=ts

Ürituse info: www.maaema.ee
-----------------------------------------

Maaema Sõbrapäeva peateema on:"VAIMSUS JA ARMASTUSE ATMOSFÄÄR". See on armastuse, sõpruse ja heateo päev. Tehkem head teistele, üllatagem sõpru ja kõnelegem ainult headest asjadest!

Hoiame üritust valimisreklaamist puhtana

Eesti Rahvusraamatukogu sissekäigu juures keerlevad südamed! Teid võtavad vastu sõbrapäeva tegelased- meelejahutuse kütjad, Karlson koos väikevennaga, kes väidetavalt on kõige suuremad sõbrad.Tegevust jätkub kell 11.00-18.00. Suures konverentsi saalis toimub põhiesinemiste kava, fuajees ja väikses saalis meelelahutus. Korraldades võistlusi ja üllatades külastajaid-täiskasvanuid, noorukeid ja ka lapsi, soovime kujundada Maaema Sõbrapäevast ainulaadse ja meeldejääva sündmuse.
Tunnistades iseendale ja ka teistele, kui suur sõber keegi on, saab igaüks joonistada koha peal oma näole vikerkaarevärviliste puudritega südame.

Sõbrapäeva kava suures konverentsi saalis juhatab Anto Raukas. Loengutega esinevad Aleksei Turovski, Juhan Särgava ja Rein Ratas. Kontserdiga "Rõõm teeb tuld ", esineb Taisto Uuslail, kelle hingestatud laulud on loodusest, sõprusest ja armastusest inspireeritud. Samuti esineb Triinu Taul pärimuslaulude kontserdiga, erinevatel pillidel, teemal "Südamehääl".
Tantse esitab Virve Kurbeli tantsuansambel "Kullaketrajad". Täpsemat kava saate vaadata kavalehelt, osalevad firmad ja tooted on nähtaval osalejate lehel.

Meelejahutajad on ühtlasi ka võistluse "Sõbrapäeva suveniir" zürii liikmed. Oma töid võivad esitada kõik huvilised ja palume kell 12.00 esitada need züriile. Eksponeerime võistlustöid väikeses saalis, näituse laual, kus zürii hindab ja publik hindab parimaid. Esimene, teine ja kolmas koht võidavad auhindu.Võitjad kuulutatakse välja kell 14.50.

Korraldame võistlust ka osalejate seas. Kolm kaunimalt kujundatud müügikohta võidavad oma osaluse raha tagasi.

Korraldame külastajate seas Maaema messi sõbra konkurssi.Hindame väljanägemist ja vaimukust. Kõige südamlikum, kaunima riietusega, või vaimukam "Maaema" tegelaskuju kostüüm, võidab auhinna.

Müügilauad on paigutatud fuajee koridori ja väikesesse saali. Suure saali kava võimendatakse läbi kõlarite fuajee koridori.

Müüakse päevakohaseid ja temaatilisi looduse-ja tervisetooteid, käsitööesemeid, meeneid, muusikateoseid, temaatiliselt sobivat kirjandust ja uusi raamatuid. Õnne loterii, kunstnik Hugo Hiibus joonistab šarse ja palju muudki põnevat.

Maaema Sõbrapäeval võite kogeda armastuse atmosfääri, kallistada saada, nalja saada, tarkusi saada, lõõgastuda ja terveneda. Osta võite hulganisti kasulikke ja tervislikke tooteid, mahepõllumajandussaadusi, vaimseid asju, raamatuid, mis sobivad igaks päevaks ja ka sõbrapäevaks kõigile!

Maaema Sõbrapäeva toimkond kutsub üles tegema head teistele! Paigaldame annetuste laeka, et toetada vähe kindlustatud inimesi, näidates heategu selles, et ka neil on sõbrad olemas. Selle üleandmine toimub avalikult organisatsiooni juhile kell 17.30

Tehkem vaimseid kingitus oma lähedastele, perele ja sõpradele- tulge külastama Maaema sõbrapäeva koos oma sõpradega! Eriti on oodatud Maaema messi sõbrad- kõik esinejad, osalejad, korraldajad, külastajad viimasest kahekümnest aastast - et oleks sõbrapäev ikka sõprade päev ja sõprade nägu!

Ootame rohket osavõttu ja külastatavust!

Sissepääs on tasuta!

Sarnastel teemadel
Liik Pealkiri
Publication Venemaa helisevad seedrid
Video Lille Lindmäe
Publication Armastuse atmosfäär
Publication Kes siis meie oleme?
Publication Naiseliku väe kalender 2017
Asukoht Energia Areena
Publication Kes siis meie oleme?
Asukoht Kuu Ruum
Asukoht New Earth
Publication Energia-Kalender 2021