Veresooned ja meie tervis
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Veebr 26 N 18:00
2015 Veebr 26 N 19:30
Europe/Tallinn

NB! Loeng toimub seekord kell 14 ja kell 18

Mitmetuhande aasta vanune hiina traditsiooniline meditsiin rõhutab, et  meie tervis ja eluiga sõltub otseselt sellest, millises seisus on meie kapillaarid – meie väikseimad veresooned. 

Ükskõik milline muutus meie organismis on seotud mikrotsirkulatsiooniga (ehk väiksemate veresoonte ringlusega). Selle riknemine aga on paljude haiguste põhjuseks, sest mikrotsirkulatsioon on kui inimese teine süda. Kapillaaride olukorrast on põhjustatud  tõsised kroonilised haigused.

Miks muutub meie veresoonte läbilaskvus viletsamaks, kuidas korrastada oma vereringet jm kasulikku kuuletegi lähemalt. 

Enne ja peale loengut võimalik osalejatel teha oma kapillaaride uuring (individuaalselt, sõrme pealt, kestus ca 15-20 min). Näeme järgmiste piirkondade verevarustust: süda, kopsud, kaelavöönd, pea, magu, maks, neerud, ristluu, jalad. 

NB! Kapillaaride uuringuks enne loengut vajalik registreerumine.
OLETE OODATUD!

Lisainfo ja registr.: tel. 56 221155, Silva
silva (at) stability.ee
www.stability. ee

TEISTMOODI KOOLITUSED ja KONSULTATSIOONID
* KOOLITUSED - positiivne psühholoogia, loomulikud kriisid, lõdvestus, naerukoolitus, loovus, erinevad loovtegevused jt.
* TERVISEKOOLITUS. TERVISETOOTED
Diagnostika, konsultatsioonid, tervisetooted, koolitused. Hiina tervisevõimlemine.
Loengud: 5 elemendi õpetus ja selle kasutamisest tervises, suhetes, toidus jm.; Aja ja tervise suhe; Veresooned ja meie tervis, Toodete kasutamise kogemustest, Naiste tervis ja ilu, Organismi puhastamisest, Tervendavad tekstiilitooted, Valust priiks, Meeste tervis jt.
* KONSULTATSIOONID (personali hindamine, psühholoogia, geobioloogia)

Sarnastel teemadel