Harmoonilise hingamise kursus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Aprill 11 L 10:00
2015 Aprill 12 P 17:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Aadressil Erika 7a, Kopli toimub 11.04-12.04 2015  ''Jooga harmoonilise hingamise'' kursus  Maaja Zelmini juhendamisel

Harmooniline hingamine = harmooniline elu

Hingamine on elu. Teeme esimese hingetõmbe siis kui sünnime maailma ja viimase kui lahkume. Tavaliselt me hingame teadvustamata, hetkest hetke nõnda nagu meie meele- ja kehamustrid hingamises peegelduvad. Meel on rahutu. Selle liikumine toimub automaatselt. Seetõttu on meele toimimise rütm märgatavalt kiirenenud. See on eemaldumine meie keha aeglasest ja loomulikust rütmist. See ongi tasakaalutuse põhjus.
Kui hingame rahulikult, loomulikult, vabalt ja ennekõike teadlikult, liigume vähehaaval seisundisse, milles tekib kokkusulandumine hingeõhu liikumisega mis omakorda toob kaasa tüüne ja kirka meeleseisundi.
Sellelt nädalalõpu kursuselt leiab nii algaja kui ka juba kogenum harjutaja lihtsaid aga samas väga mõjusaid harjutusi, et süvendada ja selgindada oma kogemust hingamisest.
Harmooniline hingamine on võti harmoonilisse ja tasakaalustunud igapäevaellu. Tundes iseennast ja tajudes seeläbi kirkalt ka elu täiuslikkust - tegelikkust siin ja praegu. Kohaloleku jõud hetkes täis harmooniat ja elurõõmu.


Mida me kursusel õpime:
- kõhuhingamise tunnetamine
- mõjusad harjutused harmoonilise hingamise 4 erineva rõhuasetuse tajumiseks
- individuaalsusest lähtuv lihtne igapäevane programm
- teadvelolu hingamisest läbi lõdvestuse


Maaja Zelmin on tänapäeva suure Dzogtšen meistri Chögyal Namkhai Norbu õpilane 1992. aastast. Temast sai rahvusvaheliselt autoriseeritud esimese tasandi Tiibeti Jantrajooga juhendaja 2005 aastal ja teise tasandi juhendaja 2010 aastal. Hetkel on ta ainus autoriseeritud Tiibeti Jantrajooga õpetaja Eestis. Ta on jantrajooga kursusi juhendanud Norras, Rootsis, Soomes ja Lätis. Jooga harmoonilise hingamise õpetamise loa sai ta oma tiibeti jantrajooga õpetajalt Fabio Andricolt 2013 aastal. Ta on ka klassikalise jooga õpetaja ning õpetanud joogat üle 20 aasta.

 

Kursus toimub Erika 7a, Kopli
Osalustasu 45€
Palume eelnevalt registreerida e-maili aadressil maaja.zelmin@gmail.com

Rohkem infot leiate kodulehelt www.maajajooga.ee
Harmoonilise hingamise lisainfo leiate :
http://www.harmoniousbreathing.com

Sarnastel teemadel