Helid ja helidega tervendamine - Reet Priiman, Maire Tamm, Külli Org
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Märts 07 L 14:00
2015 Märts 07 L 17:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Teaduslik, inspireeriv, meditatiivne ja loominguline koosviibimine. Kuuleme teadlaste uuringutest ja katsetustest helide valdkonnas, mediteerime improvisatsiooniliste flöödi – ja kandlehelide taustal ja koos musitseerides avame ukse helide tervendavasse maailma.

Ei pea olema teadlane, et mõista ja tunnetada, kui rahustavalt ja lõõgastavalt mõjub vaikne, rahulik muusikaheli, inspireerides tunnetama ümbritsevat elu säravamates toonides. Klassikaline muusika, rahvamuusika ja rahvalaulud on suuremalt jaolt just sellised. Igal inimesel on omad eelistused, mis sõltuvad kultuurist, teadmistest, kasvatusest, lapsepõlve mälestustest, geneetilisest pärandvarast jms. Kuid vaatamata kõikidele erinevustele, on midagi sõnul seletamatut üldist, mis paelub kuulama rahvalaule, klassikalist muusikat, looduse häälte vaikset ja rõkkavat, pidevalt muutuvat integraalset rütmilist kõla, sidumaks inimkonda üheks suureks looduse rütme ja muusikat nautivaks 'kõrvaks'. Vaata lisaks: http://.helisevsonum.ee/sundmused/

Osalustasu: 8 €. Registreerumine: www.helisevsonum.ee, info@helisevsonum.ee või tel. 5035599
Võta kaasa pleed või tekike peale viskamiseks. Kui Sul juhtub olema mingi pill, millel oleks võimalik koos teistega improviseerida, siis võiksid ka selle kaasa võtta. Musikaalsus ja viisipidamine ei ole oluline!


Oled väga oodatud!

Sarnastel teemadel