Sindhu tervendavad lühikursused Tallinnas
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Märts 11 K 18:30
2015 Märts 13 R 18:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Shindu omab enam kui 17 aastast medatsiooni ja tervendamise teraapiate praktilist kogemust.
Tal on magistrikraad Holistilise Meditsiini alal .
Olles saanud põhjaliku väljaõppe valdab ta mitmeid Osho meditatsiivseid teraapiaid ja juhendab meditatsioone.
Käesoleval hetkel töötab Sindhu Londonis, viies läbi individuaalseansse ning grupiteraapiaid.
Sindhu tegutseb üle kogu maailma, samuti Osho Meditatsioonikeskuses Punes, Indias

Huvi korral loe ka :

http://ajakirinaised.ee/persoon/19C8B/#Osho õpilane Sindhu: vähk on keha viimane signaal – muuda või sure

 Oma soovist kursusel osaleda palun teatage telefonitsi või e-mail teel

 mob: 58449755        e-mail:  sindhusober@gmail.com

 

ARMASTADES ISEEND - TERVENDA OMA ELU
11, 12 ja 13 märtsil kell 18.30– 21.30
Asukoht: Tallinna vanalinn, Tolli 4    Hind: 20 EUR õhtu

Osalemisest - palume eelnevalt teatada
sindhusober@gmail.com         mob: 58449755

Love yourself—heal yourself : Teadlik enesetervendamine on teekond „ärkamisse". See kursus on nagu seiklus oma kaotsi läinud „mina" - oma tõelise olemuse otsimiseks ja leidmiseks. Selle intensiivkursuse käigus võivad paraneda Sinu nii füüsilised, emotsionaalsed, psühholoogilised kui ka spirituaalsed „haavad". Hakkad mõistma võtmetegureid mis on Sind toonud just sellesse punkti , kus oled praegu ja milline oled praegu. Võimalik on hakata kujundama oma elu just sellisena nagu ta olla võiks.

Tervenemise protsess algab läbimurdega Sinu elu määravatest kasvatuslikest uskumuskihtidest ja soodumuslikest tõekspidamistest (milline peaksid olema ja kuidas oma elu elama) ning nendest tulenevate emotsionaalsete segaduste seotud probleemide äratundmisest ja teadvustamisest.

Seejärel, kui oleme tervendanud selle elu kihistunud musrtrid – liigume sügavamate eelmiste eludega kogunenud kihtideni – vabastades meie alatedvuslikku käitumismustreid dikteeriva, neisse kihtidesse blokeerunud energia, taasühendades meid iseenda ja universumi surematu olemusega. Saades teadma kes me tegelikult oleme mõeldud olema.


ARMASTUSE MÜSTEERTIUM
15 märtsil 10.00-16.00
Asukoht: TÄPSUSTAMISEL Hind: 35 EUR

Osalemisest palume eelnevalt teatada:
sindhusober@gmail.com        mob: 58449755

Mystery of love: See kursus avab meile võimaluse kogeda muutust meis endis, meie suhtumises elamisse ja armastusse. Eemaldades takistused (mis mõjutavad meie töövõimet, suhteid ja keha-meelt) meie Eluenergia loomuliku voogamise teelt – nii, et see saab taas kulgeda vabalt, tuues kaasa muutusi meie suhetes ning avab võime tunnetada sügavat armastust ja õndsust.

Töötuba hõlmab alternatiivset alkeemilist teekonda— tervenemiset ja tunnetamist— keha energeetiliste keskuste (tšakrate) tasakaalustamise kogemise kaudu.
Spirituaalse ärkamise teekonnal on ainult kaks võimalust – Armastuse tee ja Meditatsiooni tee... Naine, rännates armastuse teel ning avades end vaimsele uuestisünnile, puhkeb õide teadlikkusele. Mees, käies teadlikkuse ja meditatsiooni teel - leiab end õide puhkemas armastuses. Kursusel on võimalik meis peituvad Mees- ja Naisolevus ühendada harmooniliseks tervikuks.

See, kuidas tunnetame iseend isiksusena omab ülimat tähendust nii meie terviklikule elutunnetusele kui ka paarisuhetele.

Lahustudes oma loomulikku kaasasündinud armastuse ja kaastunde olemusse - avastame selle tohutu universaalse väe allika meis endis, mis avab meid õndsusele oma elus....

 

Sarnastel teemadel