Isikliku arengu juhendamine ja hingamistöö
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Märts 27 R 18:00
2015 Märts 29 P 16:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

ISIKLIKU ARENGU JUHENDMINE JA HINGAMINE

27 – 29 märtsil Tallinnas

Juhendajad Tiia Lõoke ja Signe Vesso

Sellel kursusel naudime lisaks hingamistööle isikliku arengu juhendamise tehnikate - coachingu ja nõustamise kasutamist enda hüveks!

Coaching on protsess, mis toetab inimeste eesmärkide elluviimist ning isikliku ja professionaalse potentsiaali avastamist. Coaching aitab inimesel leida enda ees seisvatele küsimustele lahendusi ja viia neid ellu endale kõige sobivamal viisil. Coaching keskendub lahendustele, arendab tugevusi mitte nõrkusi, keskendub edukogemustele ja lähtub soovitud tulevikupildist.

Signe Vesso on juhtimisteaduste doktorant, coach, superviisor, organisatsioonide ja meeskondade arendaja, tal on gestalterapeudi ja NLP väljaõpe. Signe tegeleb meeskondade ja juhtide supervisiooni ja coachinguga ning õpetab superviisoreid ja coache „International Supervision & Coaching Institute" väljaõppe kursusel.

Tiia Lõoke on psühholoog, psühhoterapeut, hingamisterapeut, TRE instruktor. Tiia juhendab suhtlemis- ja nõustamisoskuste arendamist. Teemaks tuleb ka kriisiteraapia ja teiste enesearengu meetodite kasutamine hingamisteraapias. Teeme hingamispraktikaid ja naudime koosolemist.

Koht: Luha tn.1, Tallinnas

Osalustasu: 120 eur.

Info ja registreerumine: tiia@voog.ee, tel.5178313

www.voog.ee

Sarnastel teemadel