Paastu ja soolepuhastuslaager koos jooga ja hingamistööga
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Aug 14 R 17:00
2015 Aug 21 R 14:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Paastu- ja soolepuhastuslaager koos jooga ja hingamistööga
Juhendaja Lena Kristina Tuulse (Rootsist)
14 – 21 augustil Algallika keskuses

Selles laagris mida Lena Kristina Tuulse koos oma toetajate Tiia Lõokese, Marek Kase jt. teeb Algallikal rõõmuga juba 7-ndat suve, on sul suurepärane võimaluse uurida oma tervise ja isikliku arengu uusi dimensioone.

Kursus algab mürkide eemaldamisega, et avada sinu füüsiline ja vaimne energia ja nädala jooksul lahkub ebapuhas taak sinu kehast. Kui mürkidest puhastumine on alanud, avaneb uks tervenemisele ja uue ülesehitamise protsessile, et edendada veelgi sinu loomulikku ilu, tugevust, jõudu ja tasakaalu. Selline puhastumine vähendab riski haigestuda südame ja vereringe haigustesse, vähki, diabeeti jt. haigustesse.

Paastumine ja soolepuhastus Hawaii meetodil:

  • mürkide eemaldamine kehast
  • puhastumine soolekatust
  • taimedroogid ja erinevate taimede segust tehtud mahlad
  • kolm korda päevas eriline taime-formula ning lahjendatud mahl
  • iga päev jooga, hingamispraktikad, meditatsioonid
  • nõustamine ja vestlemine grupis tervise ja isikliku arengu teemadel
  • tervisliku toidu õpetus (sh taimetoidu, vegan toidu ja tooroidu õpetus)
  • vabastav hingamine maas ja ka sooja veega (38 C) basseinis 
  • lisavõimalustena üld- ja kõhumassaž, gongi ja kristallkausside kontsert Almer Jansu juhendusel
  • lõke ja saun 

Soolepuhastus on puhastumine soolekatust ja hapetest. Soolekatt on must, kleepuv, tahke kummine moodustis, mis on kinni jäänud jämesoolde kattes selle seestpoolt kui vooderdis. 7-päevase ravikuuriga võib lahkuda sinu soolestikust seda mürgist kattu täiesti loomulikul teel isegi ühe kilogrammi jagu. Kui see katt lahkub kiht kihilt soole siseseinalt, kõrvaldatakse sellega orgamismist suur hulk liigseid happeid ja teisi mürke. Kui saavutatakse õiges tasakaalus soole pH väärtus, siis kaovad parasiidid-ussid kuna need ei jää ellu soolestikus ilma kaitsva katuta.

Protseduuri kohta: Hommikuti juuakse umbes 2 liitrit vett, kergelt soolatatud et tõkestada vee väljumist neerude kaudu. Väga tähtis on et kogu vesi ideaalselt läbiks jämesoole. Järgneva 5 tunni jooksul juuakse 2-4 liitrit tavalist joogivett, et uhtuda põhjalikult läbi kogu seedeelundkond. Katt võib tõkestada ainevahetust ja toidu seedimist, mis põhjustab tasakaalutust või haigusi. Samal ajal kupatatakse soolestikust välja suur hulk happeid, juues aluselisi taimedrooge ja erinevate taimede segust tehtud mahlu.
Kolm korda päevas juuakse erilist taime-formulat ning lahjendatud mahla. See viib käärsoolest välja sinna kinnijäänud ladestuse, mis väljutatakse igal hommikul, ilma raskusteta normaalsel ja loomulikult päraku kaudu.
Sellel kursusel on alati olnud kerge, lihtne ja rõõmus paastuda ja koos olla, saab palju nalja ja nautida koos suve! Lisaks soolepuhastumisele teeme joogat, hingamispraktikaid, meditatsioone ja vestleme grupis tervise ja isikliku arengu teemadel, tantsime õhtuti kes soovivad 5 rütmi ja muid tantse.
Õpetus taimetoidu ja tooroidu kohta kohta toimub neil päevil mil sööme, peamiselt elavaid puuvilju ja köögivilju.
Selle kursuse formaat eeldab ka igalt osalejalt paaril päeval abistamist köögis – toormahlade valmistamine, roheliste lehtede ja marjade korjamine, koristamine ja muu.

Oleme selle kursuse ajal hinganud vabastavalt ka basseinis 38 C soojas vees ja see on pakkunud osalejatele suurt elamust ja naudingut. Nii et kes soovivad, saavad selle kogemuse ja lisaväärtuse lisaks ka seekord. Selleks vaja kaasa võtta vähemalt 3 suurt saunalina ja 2 voodilina.

Laagris on võimalik võtta ka üldmassazhi ja kõhumassazi. Kõhumasaaz -Chi Nei Tsang on hiinast pärit siseorganite massaazi suund vabastamaks meie keha emotsionaalseid-,vaimseid-ja kehalisi blokeeringuid; 90 min maksab 38 eurot/ laagris olijatele soodushind 33 eurot. 
Almer Jansu mängib ka gonge ja kristallkausside muusikat.Kristallkausside ja gongide kontserdil on võimalik osaleda .... augustil kl.... (aeg selgumisel), hind 10 eur.

Lena Kristina Tuulse, psühholoog ja tervise õpetaja, on õppinud sellist sooltepuhastust Hawaii Kahuna (tervendaja) Aunty Margrete'i juures neil aastail kui Lena Kristina viis inimesi Rootsist tema juurde soolepuhastust tegema.
Lena Kristina on ka hingamisõpetaja ja ta on õpetanud vabastavat hingamist ja isiksuslikku arengut Eestis rohkem kui 12 aastat. Ta on läbi viinud selliseid terviselaagreid rohkem kui 25 aastat.
Lena Kristina Tuulse raamat "Elurõõm" on tõlgitud eesti keelde et inspireerida inimesi avastama, kes nad on ja kuidas ennast arendada. Peagi antakse tema raamatust välja uus trükk.
Lena Kristina on viimase 10 aasta jooksul kuulunud Anthoni Robbinsi meeskonda ja ta on lõpetanud Mastery University.

Kursus algab reedel 14 augustil kell 18:00 ja lõppeb reedel 21 augustil kell 14:00.

Kursuse osalustasu: 465€, sisaldab ka soojas vees hingamist, praktikaid, paastujooke, toormahlasid ning toortoite. Registreerumisel enne 30 juulit maksumus 445 eur.
Kui võtad kaasa pereliikme, on osalustasu mõlemale 445€. (Registreerumisel enne 16 juulit 425 eur)

Osalustasule liitub majutus. Üks majutuskoht toas kursuse ajaks (seitse ööd) maksab

- kaheses toas 112€ (7 ööd)
- kolmeses toas 90€ (7 ööd)
- neljases toas või kämpingumajas 67€ (7 ööd)

Registreerumiseks tasu 90 € OÜ Teine Tee kontole EE944204278603320902 Krediidipangas, selgituseks "paastulaager 2015 " ja saada oma kontaktandmed ja majutussoov.

Registreerumistasu ei tagastata osalemisest loobumisel hiljem kui 5 nädalat enne kursuse algust või kohale mitteilmumisel.
Teata kui vajad transpordi abi või kui saad ise kedagi auto peale võtta.
Kodulehe-slider
Algallika keskus on parim koht just seda laadi kursusteks. Paastudes ja puhastudes on hea kõndida puutumatus looduses kadakarajal ja mere ääres, ujuda meres ja basseinis, nautida sauna, vestelda koos teistega õhtul lõkke ääres.

Võid tulla osalema ka koos pereliikme või sõbraga kes ei paastu!

Kursus on inglise keeles tõlkega eesti keelde. 

Registreerimine algallika kodulehel kursuse vormi kaudu siit.

www.algallika.ee

Sarnastel teemadel