Tervendava energia kaugseanss "Mentaalse tasandi puhastus valla"
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Märts 15 P 22:00
2015 Märts 21 L 23:59
Europe/Riga
Tunnuspilt

Päästame valla suure puhastusprotsessi mentaalsel tasandil.


Meie kerget ja rõõmsat kulgemist takistavad negatiivsed mõtted, eelkõige ohvriteadvusest lähtuvad, ennast ja oma võimaluste paljusust vähendavad mõtted, süü ja andestamatuse mõtted, kriitika ning hinnangud. Kõik need tekitavad blokeeringuid keha energiasüsteemis.
Kõigi selliste mõtetega tuleks töötada.

Kõik algab teadvustamisest – märkamisest algab muutumine. Kui eluvähendavad mõtted on teadvustatud, saame need ümber sõnastada, vajadusel hea sõbra või psühholoogi abiga. Kui piiravad ja negatiivsed mõtted on aga meie teadvusest täielikult välja tõrjutud, tulevad appi süvatasanditele ulatuvad teraapiameetodid, nt hüpnoos või Algallika Protsess ja Hingamistöö. Kui olen oma alateadvusega kontakti saanud, hakkavad vabastamist vajavad mõtted üles kerkima. Nüüd saan vabastada neid ka teadvuse tasandil.


Meie energiaseansis osalejatele on negatiivsete mõtete teadvustamisel abiks diagnostiline küsimustik.

Energiaseanss, mis toimub 15. märtsi õhtul kell 22-23, kuid mida saab vastu võtta terve järgneva nädala jooksul, toetab nende vabastamist ja ümbersõnastamist, tagades, et protsess ei raugeks, vaid jätkuks ka edaspidi.
Energia põhivahendaja ja küsimustiku koostaja on reikimeister, hingamisterapeut ja kristallireiki praktik Reet Karro. Teda abistavad kõrgemad vaimolendid.


Mentaalsel tasandil võivad meid koormata mõtted, millest me teadvuse tasandil teadlikudki ei ole ja siis on hea, kui jumalikud vaimolendid need üle vaatavad ja kui oleme valmis neist lahti laskma, meid ka neist vabastavad. Kui oleme seansi ajal sügavas lõdvestusseisundis, ei pruugi me seda teadvustadagi.


See energiaseanss on Hingamisstuudio kogu märtsikuu kestva kava "Kevadpuhastus 2015" kolmas seanss, kuid kavas võibki osaleda ka ühe seansi kaupa. Seanss maksab 7€.
Kui tunnete huvi ja soovi osaleda, registreeruge palun registreerumisvormi abil või teatage oma soov Reedale: reet@hingamisstuudio.ee.


Seejärel tehke palun ülekanne pangakontole Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146.


See avab ürituse energeetilise värava, saate 14.03 või pärast liitumist täidetava vormi oma vabastamist vajavates mõtetes invertuuri tegemiseks ja 15.03 õhtul või pärast liitumist lindistuse ja kaugseansi juhised. Pühapäeviti saab liituda kella 21-ni. Pärast kella 21-te liitunud saavad juhised ja nad arvatakse kaugreiki saajate nimekirja järgmisel päeval. Palun arvesta, et pankadevahelised maksed toimivad tööpäeviti kella 15-ni. Kui teete ülekande 15.03 õhtupoolikul, aga soovite juba samal õhtul osaleda, võiksite saata maksekorralduse koopia.
Info:
Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69