Tartu Reiki Kooli reiki III astme kursus Tartus
Tegevus » Kursus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Aprill 06 E 18:00
2015 Aprill 13 E 21:00
Europe/Riga
Tunnuspilt

Reikis on III aste SHINPI-DEN meistri tase ehk müsteerium. Sellel astmel toimub kolmas häälestus ja antakse edasi meistri sümbol, mantra ning nende kasutamise viisid. See on kõrgeima energeetilise võnketasandiga aste, kus vaimsusel ja vaimsel arenemisel on väga oluline roll. See on üksolemine kõiksusega, kõigega siin (ja sealpoolses) maailmas.


6.-13. aprillil 2015 toimub Tartu Reiki Koolis põhjalik reiki III astme kursus, mis koosneb 6 tundi (2 esmaspäevaõhtut) kestvast kursusest Tartus, Hingamisstuudios ja iseseisvast tööst, mille osaleja esitab enne või pärast kursust, kui ta soovib tunnistuse kätte saada teisel kohtumiskorral, siis hiljemalt 11. aprillil.


Tunnistusel seisavad läbivõetud teemad ja tekst "... lõpetas reiki III astme kursuse 13. aprillil 2015". Kes soovib tunnistusele teksti „reikimeister-õpetajana", peaks lisaks läbima õpetajakoolituse, mille juurde kuuluvad ka materjalid reiki õpetamiseks eri astmetel.


Kursusele pääsemine


Kursusele pääseb reiki praktik, kes on lõpetanud vähemalt 7-tunnise Usui reiki II astme kursuse Reet Karro või Reet Karro poolt aktsepteeritud õpetaja juures mitte hiljem kui septembris 2014.


Kordajana pääseb kursusele reiki III astme praktik või reikimeister-õpetaja.


Eraldi kordamisinfo.


Kursus koosneb järgmistest komponentidest:
a) kahele õhtule jaotatud 6-tunnine kohapealne III astme kursus Tartus
meistrisümbol ja selle kasutamine, meistrimüsteeriumi läbitegemine, üksolemise saavutamine kõiksusega.


Kohapealsel III astme kursusel
· saab IV sümboli – meistrisümboli, mis võimaldab kontakteeruda kõrgemate dimensioonide teadvuse ja nende vibratsioonidega.
· kasutades meistrisümbolit, on lihtsam teadvustada ka oma kõrgeimat mina, kes on inimesele alati parim õpetaja.
· meistrisümbol on tõeline võti igaühe tegeliku olemuse juurde.
· ühendus nii sisemiste kui välimiste teejuhtidega soodustab ka õpilase teadvuse arengut – vaimsus, loovus, intuitsioon, kõrgem ja puhtam vahetu tajumine, kujustamine ja visualiseerimine jne.
· tekib ettekujutus, miks olen just siin ja just selline ning, mis on minu roll selles maailmas.


Kursuse jooksul toimub puhastumine. Hea, kui samale ajale ei lange muid stressirohkeid ülesandeid ja osaleja saab endale pühenduda.


b) Iseseisev töö:


1) oma praktika analüüs 2) ühe reikiraamatu lühikokkuvõtte tegemine ja 3) ettekande või presentatsiooni koostamine reikist.


Iseseisva töö käigus ja selle juhendmaterjali abil omandab õpilane vajalikke kutseoskusi.


Pärast kursust jätkub õpilase teadlik ja elukestev areng inimese, teejuhi, nägija ja teadjana ja pärast õpetajakoolituse läbimist ka reikiõpetajana.


Kes on õpetaja?
Reet Karro on väljaõppinud Algallika terapeut, vabastava hingamise ja Reiki õpetaja ning energeetilise massaaži praktik. Lisaks terapeudikoolitusele rakendab ta oma kooliõpetaja töös lihvitud materjali kokkuvõtlikult ja ilmekalt edasiandmise oskust, inglise filoloogi ja tõlkija töös omandatud sõnaosavust ning kaasasündinud andeid nüüdses terapeuditöös, individuaalklientide väestamisel, teraapilise õhkkonna ja grupienergia loomisel.
Reiki voolab tema kätest katkematult kõigil teraapiaseanssidel ja toetamistel. Novembris 2013 asutas Reet Tartu Reiki Kooli ning on eesmärgiks seadnud reiki tunnustamise ametliku ravimeetodina Eestis ja reikiterapeudi kutse kinnitamise. Kuna olemasoleva kava järgi annab III aste eelduse taotleda reikiterapeudi (Tase 5) kutset, saate te teda tema ürituses toetada ja ka ise selle vilju noppida:)


Reet Karro ise on saanud Reiki I häälestuse Jaan Jäätsi (2004) ja Maire Sirkeli (2008) juures, Reiki II (2011) ja Reiki III (veebruar 2012) häälestuse aga Anti Kreemi juures Eesti Reiki Koolist, kes on ka ise Jaan Jäätsi õpilane. Reiki liin: Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Vanja Twan – Aila Norlamo – Raili Raunio – Jaan Jääts – Anti Kreem – Reet Karro.


Aeg: 6. ja 13. aprillil 18-21.


Koht: Hingamisstuudio, Saekoja 36a-206.


Kaasa vahetusjalatsid, selga mugavad, soojad ja kihilised riided, kuna energia liikudes võib hakata nii kuum kui külm ja liigume eri temperatuuriga ruumides.


Hind:
160 €, kui registreeruda ja maksta hiljemalt 29. märtsil 60€ tagastamatut käsiraha ja
175 €, kui registreerumine jääb hilisemaks.


Juhul, kui õpilane registreerub vähemalt 7 päeva ette korraga nii III astme kursusele kui õpetajakoolitusele, on hind kokku 320 € ja tagastamatu käsiraha 80€.


Juhul, kui õpilane otsustab ja teatab õpetajale III kursuse viimasel päeval, et ta soovib tulla ka õpetajakoolitusele, jääb tema sisssemakstud raha õpetajakoolituse käsirahaks ja juurde on vaja maksta ainult 160 €. III astme koolituse ja õpetajakoolituse kogusummaks jääb 320€, kui õpilane registreerus III astmele vähemalt 7 päeva ette ja 333€, kui ta registreerus hiljem.


Hind sisaldab ka materjale, häälestust, õpetamist ja kuuma teed.


Registreerumine kursusele avaneb siin. Kordajale aga siin.


Info: reet@hingamisstuudio.ee ja tel 56 49 27 69

Sarnastel teemadel