Tervendav rännak läbi tšakrate: seminar Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Märts 21 L 12:00
2015 Märts 21 L 17:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

"Energia on põhiline, mis inimest aitab," on rõhutanud oma loengutes sensitiiv Toomas Päll. Eks kevadväsimuski viita sellele, et energiat napib. Pikemaajalised energiaseisakud muunduvad aga paraku haigusteks. Varakevad on parim aeg seda ennetada!
Mitmete idamaiste ja ka lääne tehnikate õpetaja ning paljude klubiliste lemmik - seljaterapeut ANNE TIPNER-TORN - on kokku seadnud kursuse, mis on kui kirss koogil ehk tema seniste õppekavade pärl. Nimelt viib ta Tartus Arengutee Klubis kõik soovijad rännakule läbi tšakrate ehk energiakeskuste, mis on füüsilise tervise, emotsionaalse stabiilsuse ja mõtteselguse võtmeks. Tallinnas ülipopulaarseks osutunud kursus oli jagatud mitmele õhtupoolikule, meid aga ootab Tartus ees üks intensiivne koolituspäev, kuhu mahub nii teoreetiline kui ka praktiline osa. Kes on käinud, see teab - Anne on väga hea lektor ja treener, nelja lapse ema, kes on oma õpetuse abil isennast ratastoolist välja võidelnud.
Teeme läbi kõikide tšakrate peenenergiakeskuste avamise erinevate harjutuste, meditatsioonide, afirmatsioonide ja teiste keha ja meelt avardavate praktikate kaudu. Tšakrad toimivad juhtidena, filtreerides taeva ja maa energiaid, nii, et need saaksid ühineda. Need on liikuva energia keerised, mis ergutavad keha vereringesse hormoone tootma. Hormoonid aga mõjutavad meeleseisundit. Kõik akupunktuuripunktid toimivad samuti tšakratena.

Seminari ajakava:
12.00 – 13.00 Inimese energiasüsteem. Peenenergia olemus, harjutused selle tunnetamiseks. Tšakrate funktsioonid. Harjutused kogu organismi äratamiseks.
13.00 – 14.30 Juurtšakra. Kindlustunne, viha, vägivald, armukadedus. Sakraaltšakra. Nauding, heaolutunne, hea/halb enesetunne, kadedus, hoolitsemine. Päikesepõimik. Iseennast puudutavad valikud, enesega rahul olemine, väärtuslikkus. Harjutused ja afirmatsioonid nende eenergiakeskuste avamiseks.
14.30 – 15.00 Lõunapaus
15.00 – 17.00 Südametšakra. Armastus ja kaastunne. Rõõm ja avanemine. Kurgutšakra. Tunnete vabastamine eneseväljenduse kaudu. Nutmine, karjumine, naermine, oma tõe välja ütlemine. Otsmikutšakra. Kontroll ja tarkus. Enesest mõtlemine. Selgelt tajumine ja oma tunnete lubamine. Intuitsioon. Kroontšakra. Ühendus jumaliku väega. Rahulikkus, meditatsioon. Teeme mitmeid meditatsioone ja tehnikaid kroontšakra tunnetamiseks. Harjutused ja afirmatsioonid keha tervendamiseks nende tšakrate kaudu .
Riietu mugavalt, võta kaasa matt või pleed, veepudel ning kirjutusvahend.
Seminari osalustasu on 35 €, mis sisaldab nii koolitust kui konspekti. Palume registreeruda: arengutee@gmail.com, vaata täpsemalt: www.arengutee.com. 

Sarnastel teemadel