Tahaks mediteerida ...
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Aprill 07 T 18:00
2015 Aprill 07 T 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Tahaks mediteerida ...

aga

  • see tundub liiga keeruline
  • mul ei tule välja
  • mul on pea mõtteid täis ja see virr varr ei peatu
  • mul ei ole aega
  • ma ei näe pilte juhendatud meditatsiooni ajal
  • jne ...

Mediteerimise kasulikkuses ei kahtle täna vist enam keegi. Ka teadlased on paljude uuringutega tõestanud mediteerimise positiivset mõju nii meie emotsionaalsele kui ka füüsilisele heaolule.

Tänasel päeval on meditatsioon kindlasti üks kiiremaid ja paremaid viise stressi maandamiseks ning meele rahustamiseks. Mediteerimist on tegelikult väga lihtne õppida ja sa võid mediteerida igal pool, kus vaid selleks vajadus või soov tekib.

Näen oma klientide pealt, et mediteerimise kohta on erinevaid müüte liikvel ja seetõttu tundubki ta paljudele keeruline ja pigem mõeldud ühele rahulikule buda mungale, kui kiires elutempos elavale inimesele.

Selles õpitoas räägime natukene meditatsiooni olemusest ning elementidest, kuid suurema osa ajast proovime paljusid erinevaid mediteerimise viise, et leiaksid endale sobivaimad tehnikad. Proovime erinevaid võtteid, kuidas oma mõttetulva ja ärevat meelt vaigistada. Need harjutused sobivad nii mediteerimiseks kui ka igapäevaseks lõdvestumiseks või keskendumiseks kiires päevatempos.

Pane selga mugavad riided, sest istume põrandal ja liigutame ka natuke. Võta kaasa joogamatt või midagi muud, mille peal sul oleks mugav istuda.

Järgmine õpituba toimub Tallinnas 07.aprillil 2015 18:00-20:00 Holistika Instituudis.
Kuna kohtade arv on piiratud, siis registreeri ennast kindlasti katrin.alujev@gmail.com

Õpitoa hind 10€

Tasuda saad eelnevalt ülekandega või sularahas kohapeal. 

Sarnastel teemadel