Swami Jaataveda (India) maailmas laialt levinud kursusega "Õnn"
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Mai 09 L 10:00
2015 Mai 12 T 00:00
Europe/Tallinn

09.-10.mai – Meditatsiooni kursus.
09.-12.mai – "Õnne" kursus.
Kõik üritused toimuvad inglise keeles tõlkega eesti keelde.

Art of Living'u baaskursus
„ÕNN"
SWAMIJI JAATAVEDA'ga
Esmakordselt Eestis!
Ainult 4 päeva: 09.-12.mai TARTUS!

Swami Jaataveda – on kogenud Art of Living'u õpetaja 15-aastase staaziga, kes on lisaks tuntud oma imelise hääle ja võime eest panna helisema inimhingesid. Jaataveda tähendab „kõike teadja" e tegemist on väga elutarga inimesega.
Ta tuleb Euroopasse esmakordselt! 
Peale hariduse saamise infotehnoloogia valdkonnas on Swami Jaataveda töötanud juhtivas telekommunikatsiooniettevõtes. Kuid lisaks sellele sai temast väga noores eas Art of Living'u vabatahtlik ja ta hakkas reisima ja kursusi läbiviima. Nüüd on ta paljude AOL kursuste õpetaja: „Õnne kursus", „AOL jooga", „Sahaj Samadhi meditatsiooni kursus", „Shakti Kriya", „Õnnistamise kursus" jne. Lisaks viib ta läbi Õnnistamise sessioone, korraldab Guruji üritusi ning on tuntud oma oskusliku mantrade laulmise poolt.

Nelja päeva jooksul teeme iidseid praktikaid, mis on kohandatud sobivaks tänapäeva inimese kiire elutempoga. Anname puhkust kehale läbi jooga asanate, lõdvestame meeletasandi läbi meditasiooni, puhastame organisimi läbi hingamisharjutuste ning teeme ka muid protsesse, mis on sügava puhastava toimega.

Kursusel õpetatav iidsetel Veeda teadmistel põhinev Sudarshan Kriya on ainulaadne hingamistehnika, mis sisaldab erilisi loomulikke hingamisrütme, vabastab stressist nii keha kui meele, annab uut energiat, noorendab organismi ja täidab Teid tasakaalu ja rahulolu tundega.

Hingamine ühendab keha ja meele. Kuna emotsioonid mõjutavad meie hingamist, saame me muuta oma mõtte- ja käitumismustreid, kui muudame oma hingamise rütmi. Sel moel vabaneme meis olevast vihast, ärevusest ja muretsemisest, lubades kogeda meelel täielikku lõdvestust ja samas ka täituda energiaga.

See hingamise tehnika on toonud kasu tuhandetele inimestele: ettevõtte juhtidele, arstidele, õpetajatele, lastele, koduperenaistele ja vähekindlustatud inimestele. Tervis on paranenud traumaohvritel, depressioonis olevatel inimestel, mitmesuguste krooniliste haiguste põdejatel jpt.

Kursuse kavas on:
• joogaharjutuste kompleks
lihtsad asana'd, millega saavad hakkama ka need, kes ei ole varem joogat teinud; harjutused töötavad läbi kõik olulised lihasgrupid ja energeetilised kanalid, mille tulemusena puhkavad nii keha kui vaim, suureneb paindlikkus ja keha elastus
• hingamisharjutused: pranayama'd ja Sudarshan Kriya
õpime hingama nii, et kaasatud saavad ka kopsude need osad, milliseid tavapäraselt kasutame kas vähe või üldse mitte; seeläbi suureneb kopsumaht, organismi viiakse rohkem hapnikku ning paraneb kõikide elundite töövõime
• meditatsioon
teeme juhendatud meditatsioone, mis aitavad tuua meele käesolevasse hetke; mediteerimine sobib kõigile ega vaja eelnevat ettevalmistust
• lihtsad elutarkused
räägime juba iidsetes veedades mainitud tarkustest, millised aitavad tõsta teadlikkust iseendast ning ümberringi toimuvast; mida suurem on teadlikkus, seda suurem on rahulolu sellega, mida elu pakub.
• juhised koduseks praktiseerimiseks
kõiki kursusel õpitud tehnikaid on võimalik hiljem ise kodus praktiseerida; samuti käib igal nädalal koos grupp, kus saab koos mõttekaaslastega teha joogat ja hingamisharjutusi

Toimumiskoht: Tartu Lasteaed Naerumaa (endine Päkapikk), Tiigi 25, 1.kor., Tartu.

Ajakava: 09. – 12.05.2015.
09.05. L 10.00 - 14.00
10.05. P 13.00 - 17.00
11.05. E 18.15 - 21.30
12.05. T 18.15 - 21.30

Osalustasu:
Baaskursuse tavahind: 75.-
Töötutele, tudengitele ja pensionäridele - 55.-
Kordajatele - 20.-.

NB! Nendele, kes soovivad läbida mõlemat kursust Swami juhendamisel ("Õnne kursus" + meditatsiooni kursus) kehtib lisasoodustus:
2 kursuse hind 120.- (150.- asemel)
Töötutele, tudengitele ja pensionäridele - 100.- (130.- asemel)

Tasumine:
Osalustasu palume kanda OÜ Art Of Living Education pangaarvele EE332200221044867486 (Swedpank) – märksõnaks Kursus Swamiga Tartus 09.-12.05. ja Teie nimi.

Lisainfo ja registreerimine: www.artofliving.org, info@artofliving.ee, 5657 2606.

Palume kindlasti arvestada sellega, et osalemine on vajalik kõikidel päevadel!
Palume Teid riietuda mugavalt, võtta kaasa pudel gaseerimata veega, joogaalus (matt), lõõgastumise tarbeks tekk ja soovikorral istumispadi.

Kursuse läbinud on täheldanud:
- stressitaseme vähenemist
- rõõmu ja entusiasmi suurenemist
- effektiivsuse ja töövõime suurenemist
- enesehinnangu kasvu
- tervise ja enesetunde paranemist
- suhete paranemist teistega
- teadlikkuse ja tajuselguse suurenemist
- vananemisprotsesside aeglustumist

Kursusel praktiseeritava hingamistehnika - Sudarshan Kriya - mõju on uurinud India Rahvusliku Vaimse Tervise ja Neuroteaduse Instituut. Tulemused on julgustavad:
• EEG tulemused näitavad, et Sudarshan Kriya abil saavutatakse pingevaba erksuse seisund.
• Väheneb vere kortisooli (stressihormoon) ja laktaasi (stressi indikaator) tase organismis.
• Väheneb depressioon ja ärevus.
• Immuunsüsteem tugevneb.
• Kolesterooli sisaldus veres langeb.
• Ajutegevus aktiveerub ja keskendumisvõime paraneb.
• Vereringesse moodustub rohkem loomulikke antikehi.
• Taastuvatel vähihaigetel suureneb T-rakkude hulk.

Kohtumiseni kursusel!

AOL meeskond
+(372) 5657 2606
info@artofliving.ee
www.artofliving.org
skype: artofliving.ee
https://www.facebook.com/ArtofLivingEstonia

 

Sarnastel teemadel