Igavesti vanematega seotud?
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Mai 12 T 18:00
2015 Mai 12 T 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

„Kes on oma ema ja isaga rahu leidnud, võib julgelt elule vastu seista – ükskõik, kui raskes olukorras see inimene end leiab, selle läbimiseks vajalik jõud on tal olemas." Tiiu Bolzmann

Üks tähtsamaid sidemeid elus on side ema-isaga, mis mõjutab meid kogu elu, ka siis, kui vanemad on siit ilmast lahkunud. See on hingetasandil loodud ühendus, mis kestab igavesti, ütleb holistilise regressiooni terapeut ja koolitaja KADI KÜTT, Tartu Arengutee Klubi järgmine külaline.
Kuidas tunda armastust, kui oled lapsepõlves kogenud hoolimatust, valu või suisa vägivalda? Või oled vanematest varakult ilma jäänud?
„Näen teraapias üksjagu solvumist ja vanemate süüdistamist ning valmisolekut neile lõplikult selg pöörata, aga sama palju näen suurt igatsust ja vajadust avatud suhtlemise ja läheduse järele," tõdeb Kadi Kütt. Klubiõhtul ootab ta meid kaasa mõtlema järgmistel teemadel:
-mida tähendab hingeside vanematega;

-kus on tänaste probleemide põhjused;

-kuidas suhet vanematega parandada või taastada;

-kuidas head suhted vanematega (lastega) meie isklikku heaolu mõjutavad.

Õpime võtteid, mis aitavad mõista vanemaid (nii elus kui siit ilmast lahkunuid) ja neile andestada, aga ka tänastel lapsevanematel aru saada oma lastest ning neid suuremas mõistmises kasvatada.
Teeme läbi lihtsa juhendatud meditatsiooni.
Tule kuulama ja kaasa mõtlema - saad juurde selgust, hingerahu ja tugevust.

Vaata lisaks: www.arengutee.com

Sarnastel teemadel