Liblikmassaaži koolitus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Mai 30 L 10:00
2015 Mai 30 L 15:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Oled kindlasti juba kohanud kollaseid ja kirjusid liblikaid sel kevadel. Kas sooviksid olla ise üks imeline liblikas, kes kergelt puudutades lendleb armsate lähedaste kehadel?

Tule liblikmassaaži praktilisele koolitusele

Liblikmassaaži võib õppida igaüks, kes soovib õrna ja tervendavat puudutust jagada oma pereliikmetele ja sõpradele. Samuti sobib professionaalseks kasutamiseks massööridele ja teistele kehaterapeutidele klienditöös.

Liblikmassaaži kasutatakse eluenergia suurendamiseks/ergutamiseks, seest poolt väljapoole liikuva energia voolu avardamiseks. Liblikmassaaž taastab eluenergia loomuliku voolamise peale traumasid, haigusi, leevendab stressi ja soodustab keha bioloogiliste funktsioonide loomulikku toimimist; tugevdab sidet vanemate ja laste vahel; beebidel tervendab sünnistressi ja gaasivalusid; rahustab hüperaktiivseid lapsi. Liblikmassaažil on soodne mõju ka vanade traumade tervendamisel taastades kehas terviklikkuse tunde.

Koolituse viib läbi Ly Lobjakas. Ta peab hästi toimivaiks teraapiaid, milles on ühendatud kehatöö ja verbaalne teraapia, seetõttu on väga inspireerunud viis aastat tagasi Eestisse jõudnud liblikmassaažist ja teistest Eva Reichi leebe bioenergeetika meetoditest.

Loe http://hingamine.ee/artiklid/ Liblikmassaaži abil lõdvestunuks.

Koolituspäev algab 10.00 ja lõpeb 15.30.

Osalustasu 50 eurot. Ühest leibkonnast ja korduvosalejatele soodustus.

Info ja registreerimine (hiljemalt 28. maiks) Ly Lobjakas, lylobjakas@gmail.com, tel 5284775.

Vaata ka www.hingamine.ee->liblikmassaaž

Hea on tulla ka koos partneri või sõbraga, siis on tore võimalus peale õppimist alustada praktiseerimist ja seansse omavahel vahetada.

Sarnastel teemadel