Tai massaaži ja lendava teraapia rõõmus nädalavahetus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Okt 16 R 18:00
2015 Okt 18 P 17:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Hellita end Tai massaaži ja teraapilise lendamise tervendava väega rõõmu täis nädalavahetuse kursusel koos Ilze Jecega (Lätist).

Sa õpid lihtsaid, loomingulisi ja dünaamilisi Tai massaaži tehnikaid ja hõlpsaid mooduseid kuidas pöörata-tõmmata-venitada oma partnerit, et luua kehas õndsuse ja täieliku lõdvestuse seisund. Eelnev kogemus ei ole vajalik ning samuti võid registreerida üksinda.

Kursust juhendab Ilze Jece, kes viib läbi treeninguid ning retriite ülemaailmselt. Ta alustas kehatöö teekonda 2002 aastal joogat õppides ning jätkas õpinguid nii laua taga kui matil Vancouveri kehatöö ja massaaži koolis ja Kathmandu Tervendavate Käte kursustel, ta on õppinud Tai Massaaži Tsirkust, Lendavat Teraapiat ja palju muud. Oma töös ühildab ta omandatud tehnikaid dünaamilsest tai massaažist, chi nei tsangist, sügava kudeme massaažist, liigese vabastamisest, ajurveeda kehatööst ja lendavast teraapiast. Alates 2007 aastast on Ilze praktiseerinud ka akro joogat ja toob sisse partnerite pööramised oma kursustel. Viimasel aastakümnel on ta reisinud üle maailma, viies läbi kursusi juhtimise, jätkusuutlikuse, kogukonna loomise vallas rahvusvahelistele organisatsioonidele ja agentuuridele, tuues tervendavad puudutuse ja kehatöö tehnikaid ka naiste vanglatesse. Ilzest saad rohkem lugeda siit: www.ecobodywork.com

Kursuse kava:
Reede

18:00-20:30

Sissejuhatas Tai massaaži teeooriasse ja praktikasse, tehnikad mis avaldavad survet ja venitused, kasutades kogu keha (käsi, küünarnukke, jalataldu ja põlvi).

Laupäev

10:00- 13:00
Meditatsioon, keha soojendus, jooga asanad, ja venitused partneriga. Tai massaaži selili lamavad poosid.

14:30- 17:00
Tai massaaži kõhuli lamavad poosid.
Teraapiline lendamine.

Pühapäev
10:00- 13:00
Meditatsioon, keha soojendus, jooga asanad ja partnerite venitused
Tai massaaži külje positsioonid

14:30- 17:00
Tai massaaži istuvad poosid
Teraapiline lendamine

Kursus toimub inglise keeles, kui on tõlke vajadus anna sellest märku!

Osaluspanus:
Oleme tänulikud, kui nädalavahetuse eest annaksid vahetusenergiaks 110 EUR. Osaluspanus kehtib varajasele registreerijale- registreerides enne 30. septembrit! Hilisele registreerijale osaluspanus 130 EUR.

Kui soovid osaleda vaid reede õhtul, on osaluspanus 15 EUR, ühel päeval 50 EUR.

Registreeri sündmusele info@isvarajooga.ee

Sarnastel teemadel