Tartu Reiki Kooli reiki II astme kursus Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Nov 14 L 11:00
2015 Nov 15 P 18:00
Europe/Riga
Tunnuspilt

Usui Reiki on algallikapõhine loomuliku tervendamise meetod. Õpetus on jagatud kolme astmesse. Õiguse tulla II astme koolitusele tagab I astme läbimine Usui Reiki I astme kursusel mitte vähem kui 3 kuud tagasi.


Meie II astme kursus toimub kahel päeval, kokku 13 tundi e 17 ak tundi ja koosneb neljast osast:

Reiki II baasteadmised ja kasutamise valdkonnad

Kolm sümbolit ja mantrat, kaugtervendamine

II astmele häälestamine

Hingamisharjutused, rakuaktivatsioonitehnika, kaugreiki praktika, pendlitehnika, kristallidega tervendamine, psühhokirurgia, mineviku ja tuleviku mõjutamine, energiakeskuste tasakaalustamine.

Kursuslaselt oodatakse lõputunnistuse saamiseks tagasisidelehe ja arengu analüüsi täitmist ning lühikese kaugreiki seansi läbi viimist ja selle ülevaate kirjutamist alates 6. detsembrist, pärast 21-päevast puhastusperioodi. Vajalikud dokumendid esitanud ja kaugseansi edukalt sooritanud kursuslane saab tunnistuse esimesel võimalusel mõnel praktikaüritusel või posti teel.

Mida annab II astme kursus?

Reiki praktiseerimiseks ja turvatunde/sisemiserahu tagamiseks lisandub kolm sümbolit. Kolme sümboli abil saab lihtsamini oma mõtlemist ja emotsioone muuta ning tahet suunata soovitud tegevusele.

Iga päevaga taanduvad liigselt elujõudu raiskavad mõttemustrid

Kujustamise ja visualiseerimise tehnikad

Taotluse esitamine koos teadvuse seisundi muutmisega

Peenenergeetilise tunnetuse arenemine

Loovuse avardumine ja reaalsuse muutumine

Tervendamine distantsilt

Saab muuta oma hinnangut minevikule ja luua paremat tulevikku

Võimalus rakendada oma võimeid ja oskusi tööturul

Kursus sisaldab:

  • II astme abimaterjal kaustas
  • vibratsiooni tõstev häälestus
  • kaugreiki ja teiste tehnikate praktiseerimine kohapeal
  • teepausid mõlemal päeval
  • II astme tunnistus (Kõige varem 10. detsembril, kui vajalikud nõudmised on täidetud).

Kes on õpetaja?
Reet Karro on väljaõppinud Algallika terapeut, vabastava hingamise ja Reiki õpetaja ning energeetilise massaaži praktik. Lisaks terapeudikoolitusele rakendab ta oma kooliõpetaja töös lihvitud materjali kokkuvõtlikult ja ilmekalt edasiandmise oskust, inglise filoloogi ja tõlkija töös omandatud sõnaosavust ning kaasasündinud andeid nüüdses terapeuditöös, individuaalklientide väestamisel, teraapilise õhkkonna ja grupienergia loomisel. Tema kaugreiki seanssidel on osalenud inimesi Eestist Ukraina ja USAni, individuaalklientidest suurte gruppideni. Teil on hea võimalus seda temalt õppida novembris 2015.


Reet ise on saanud Reiki I häälestuse Jaan Jäätsi (2004) ja Maire Sirkeli (2008) juures, Reiki II (2011) ja Reiki III (veebruar 2012) häälestuse aga Anti Kreemi juures Eesti Reiki Koolist, kes on ka ise Jaan Jäätsi õpilane. Reiki liin: Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Vanja Tvan – Aila Norlamo – Raili Raunio – Jaan Jääts – Anti Kreem – Reet Karro.


Mõned eelmised II astme kursuse läbinud on jaganud oma muljeid.


****
Toimumiskoht: Hingamisstuudio, Tartu, Saekoja 36a-206. Teejuhised.


Aeg: L, 14. november 11.00-17.00 ja P, 15. november 11.00-18.00


Hind:
Kui registreeruda ja maksta 25€ tagastamatut käsiraha hiljemalt 13.10, on koguhind 105€
Kui registreeruda ja maksta 15€ tagastamatut käsiraha hiljemalt 08.11 on koguhind 115€
Alates 09.11 on kursusetasu 125€


Astme kordajale Reet Karro õpilasele kursus 50% soodsam ja kursusele pääs lisatingimusteta. Teiste õpetajate õpilastel on 50% soodustuse saamiseks vaja oma oskusi näidata ühel praktikaüritusel. Loe siit.


Soovitame maksta lisaks kursusetasule kerge sooja aasiapärase taimetoidulõuna ja mahemagustoidu eest 12€/2 päeva või 6€/1 päev. Alternatiiv on lõunasöök ise kaasa võtta.


Eraisikul sisaldab hind käibemaksu. Firmal lisandub käibemaks hinnale.


Tasuda saab eelnevalt ülekandega pangakontole Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 või sularahas kohapeal.


Kaasa: kirjutusvahend, rasvakriidid, õhuke joonistusplokk, 20-40 cm pikkune mängukaru, enda suurem pilt, vahetusjalatsid ja fliis/tekk, selga mugavad, soojad ja kihilised riided, kuna energia liikudes võib hakata nii kuum kui külm ja liigume eri temperatuuriga ruumides.

Palun ette registreeruda siin.


Info: Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69


Kui kahtlete, kas Teile sobiks see koolitus, võite Hingamisstuudios kokku leppida aja tasuta 15-minutiliseks konsultatsiooniks, mille käigus saate katsetada vastastikust sobivust õpetajaga ja küsida huvipakkuvat.

 

 

Sarnastel teemadel