Accessi Selguse ja Kustutuse õhtu „Hirmudest Vabaks“ Tallinnas
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Okt 28 K 18:00
2015 Okt 28 K 20:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

ACCESSI SELGUSE JA KUSTUTUSE ÕHTU „HIRMUDEST VABAKS" TALLINNAS:

28. oktoober kell 18.00 – 20.30, Tallinnas, Tulika 19

Selguseõhtud viib läbi CF , Kehatehnikate ja TTTE vahendaja Monika Palm

Kutsume teid Accessi mängulisele selguse õhtule koos kustutuslausete ja energeetiliste piirangute vabastamisega, et luua enamat, kui sul on!!! :)

ACCESS CONSCIOUSNESS® on tehnikate ja protsesside kogum, millega saab muuta KÕIKE oma ja teiste elude kõigis valdkondades. Osalemiseks ei ole vajalik eelnev kokkupuude Accessiga.

Kui palju kordi oled sa tundnud hirmu? Hirmuseisund võib haarata täiesti ootamatult ja erinevates olukordades. Hirmu tuntakse loendamatu hulka erinevate asjade pärast: tuleviku -, olukordade-, teiste inimeste- , iseenda-, tervise-, majandusliku hakkama saamise -, laste pärast, esinemise ees, suhtlemise-, muutuste ,teiste inimeste ees....

Hirm peatab sind olemast kohal ja paneb sind mitteteadlikkusest reageerima selle asemel, et lubada olla sul kohal ja olla võimeline valima midagi muud. See on põhjus miks me arvame, et meil puuduvad teatud situatsioonides vailikuvõimalused ja sul on tunne, et sa pole võimeline seda muutma.

Kui palju oled sa tundnud hirmu millegi eest...millegi pärast?

Kui palju oled sa hirmul olnud asjade pärast, mis pole veel toimunud ja mida ilmselt paljudel juhtudel ei toimugi? Kui palju tunned sa hirmu tuleviku eest ja muutuste ees?

Mis on hirm? Mis seda kinni hoiab ja miks tundub, et seda vahel muuta ei saa?

Soovid sa astuda suuremasse teadlikkusse ja oma oskuslikku võimekusse seda muuta ja astuda hirmudest kaugemale? Oled sa valmis millekski palju suuremaks kui sa ealeski varem loonud oled?

Mida õhtu sisaldab?

Tutvume lahedate Accessi tööriistadega. Vabastame hirmu ja hirmuga seotud piirangud. Soovi korral saab korduvkuulamiseks lindistuse meie lõbusast koosviibimisest MP3-le

Seda õhtut toetavad Ametüstist kristallgeoodid

Osaluspanus 25 EUR. (2,5h)

Oled oodatud kogema midagi teistsugust! :)

Vajalik eelregistreerimine info@tasakaalukeskus.ee

Enne õhtust kursust on võimalik soovijatel broneerida aeg Bars lühiseanssidele. Seansi pikkus 25 minutit ja tasu 15 EUR. Eelnev seanss annab kurusel tugevama tulemuse.

Sarnastel teemadel