Elu vaimsete seaduste kursuse esimene sissejuhatav kord koos hingamistehnika õppimisega Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Okt 28 K 18:15
2015 Okt 28 K 20:30
Europe/Riga
Tunnuspilt

 „Kõik loomisprotsessid on protsess, mille kaudu Mina ehk jumalikkus väljendab ennast. Liikumises olev teadvus väljendab ennast universumi objektidena igaveses elutantsus. /.../ Universumi füüsilised seadused on tegelikult kogu see liikuva teadvuse ehk liikuva jumalikkuse protsess. Kui mõistame neid seadusi ja rakendame neid oma elus, siis saame luua kõike, mida tahame, sest needsamad seadused, mida kasutab loodus metsa või galaktika või tähe või inimkeha loomiseks, saavad kutsuda esile meiegi sügaivamate soovide täitumise."

/Deepak Chopra „Edu seitse vaimset seadust"/

Vabastav hingamine on hingamisteraapia liik, mis keskendub kehas asuvate pingete vabastamisele läbi ühendatud ja sügava hingamise. Hingamise tulemusel rikastub keha hapnikuga, suureneb elujõud, sünnib rõõm. Loe veel: http://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/

Seekordne hingamisõhtu on sissejuhatus elu vaimsete seaduste kursusele, mis põhineb Deepak Chopra raamatul "Edu seitse vaimset seadust". Räägime natuke seadustest, sellest, kuidas kursus välja hakkab nägema, vajadusel õpime hingamistehnikat ja igal juhul hingame vabastavalt. Pärast hingamist jagame kogetut ja teeme lõpetuseks väeringi.

Õhtu toimub Hingamisstuudios.

Juhendab ja hingamist toetab Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeut Reet Karro. Reet tegutseb vabakutselise tõlkijana ning pakub vabastava hingamise, reiki ja India peamassaaži seansse omaloodud Hingamisstuudios, korraldab reikikursusi ning on juhendanud hingamisgruppe Tartus juba neli ja pool aastat.

Aeg: 28.10 kell 18.15-20.30.

Kaasa võtta: magamiskott/tekk pealevõtmiseks ja pudel vett ning soovi korral villased sokid jalga ja midagi pehmet pea alla.

Hind: 14 €, kui see jääb ainsaks osalemiskorraks. Mida rohkematel kordadel osaletakse, seda vähem maksab üksikkord. Hinnad leiab kursuse kuulutusest siin.

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 või sularahas kohapeal.

Palume oma tulekust teada anda:
Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69 või registreeruda kogu kursusele või selle üksikutele kordadele siin.

Kujutis: http://www.miscellaneoushi.com/Operating_Systems/Linux/linux_fractals_1680x1050_wallpaper_6905

 

Sarnastel teemadel