Kreet Rosina praktiline loeng Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2015 Dets 10 N 18:00
2015 Dets 10 N 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Kui tihti oled oma viltuvedamisi või loobumisi põhjendanud sõnadega: mu elus on liiga palju takistusi? Luuletaja Juhan Liiv ohkas juba enam kui saja aasta eest ehteestlaslikult: „Kui seda metsa ees ei oleks..."

Vaimse enesearengu loengutes-seminarides saadud teadmised kipuvad jääma üksnes teoreetiliseks pagasiks, kui neid taipamisi igapäevaelus ei rakenda. Kreet Rosina töötuba annab võimaluse õpitut praktiseerida ning saada juurde ka uusi teadmisi. 

Töötoa teemaks on blokeeringute eemaldamine erinevates eluvaldkondades, mis on seotud tervise, kehakaalu, suhete, töömurede, raha ja külluse ning vaimse enesearenguga. Teeme praktikaid, mis aitavad:

  • vabaneda alateadlikest ning teadlikest blokeeringutest ja piiravatest uskumustest;
  • asendada vaesusteadvuse küllusteadvusega:
  • toime tulla eluõppetundidega:
  • teadlikult luua isiklikku reaalsust, kus on senisest enam sisemist rahu, elurõõmu ja küllust.

Kas sul on mõni korduv muster, millest oled väsinud? Kui jah, on aeg teha sellele teadlikult lõpp!

Lektorist
Kreet Rosin on reikimeister, TFT ehk koputamise-tehnika terapeut (õpetaja Kevin Laye Inglismaalt) ja tulevikuteraapia terapeut (õpetaja Anne Jirsch Inglismaalt). Kreet lõpetas 2012. aastal Holistilise Teraapia Instituudi ning on alates 2008. aastast juhendanud nii reiki- kui muid vaimse enesearengu kursusi ning ta on kirjutanud mitmeid raamatuid nii üksi kui ka kahasse selgeltnägija Mai-Agathe Väljatagaga. Kreet Rosina uusim raamat on: „Piirangutest priiks!"

Vt täpsemalt: www.arengutee.com

Sarnastel teemadel