Seksuaalsus, sensuaalsus ja hingamine
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Jaan 22 R 18:00
2016 Jaan 24 P 16:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Sensuaalsus, seksuaalsus ja hingamine
22 – 24 jaanuaril Tallinnas
Juhendajad Tiia Lõoke ja Katrin Silman

Seksuaalsus on see, millest saab kõik alguse, seksuaalenergiaga luuakse elu. Seksuaalenergia on Universumi kõige võimsam energia. See on loomise energia. Seksuaalsus on olnud pika aega tabu teema, seepärast on meil vaja avardada oma teadmisi seksuaalsusest.
Sellel kursusel õpime aktiveerima oma energiakeskusi ja vabanema blokeeringutest läbi erinevate praktikate ja hingamistöö.
Keskendume naiseks ja meheks olemisele. Uurime kuidas kujunesime naiseks / meheks ja kuidas me tunneme end oma kehas. Õpime elama õnneliku naisena/ mehena.
Käsitleme sünni ja varajase lapsepõlve mõjusid oma sensuaalsusele ja seksuaalsele.
Me kõik oleme sensuaalsed – meeltega olendid, sest meil on meeled, inglise keeles senses. Kui sul on keha siis on sul meeled. Meelte kaudu tunneme me puudutusi, lõhna, maitset, värve, helisid. Keha mäletab kõike mida me oleme kogenud. Sünd on meie esimene sensuaalne ja seksuaalne kogemus. Kui tervendame sündi ja varast lapsepõlve tervendame ka oma seksuaalsust.

Katrin Silman on tantraterapeut ja koolitaja, kes aitab inimestel avaneda energeetiliselt ja muuta nende suhtumist seksuaalsusesse, mille läbi paranevad lähisuhted ja igapäevaelu kvaliteet.
Tantra on autente spirituaalne õpetus, mille kõrgeimaks eesmärgiks on valgustunuks saamine ehk kõrgeima teadvuse seisundi saavutamine. Tantra üheks osaks ka iidne armastuse kunst. Katrini ja tantra kohta loe lähemalt tema kodulehelt siit..

Tiia Lõoke on psühholoog, gestalt-terapeut, hingamisterapeut, TRE juhendaja, teeta-tervendaja. Tiia kohta loe lähemalt siit...

Võid tulla üksi või koos oma partneriga.
Eelnevad vabastava hingamise või tantra kogemused ei ole olulised.

See on Teadliku Loomise ja Hingamise kursuse avatud moodul, loe kõikide Teadliku Loomise ja hingamise kursuse moodulite kohta siit...
Koolituse koht: Tallinnas Taiji klubis, Pärnu mnt 102
Osalustasu 140 eur.
Registreerumisel enne 22 detsembrit 120 eur

Registreerumiseks palun maksa registreerimistasu 50 eur OÜ Teine Tee kontole EE944204278603320902 Eesti Krediidipangas, selgituseks "koolitus 22-24.01." ja saada oma kontaktandmed, nimi, tel, email. Registreerumistasu mitteosalemisel tagasi ei maksta.
Registreerumine ja info: Tiia Lõoke, tiia@voog.ee, tel 5178313

Loe lähemalt...


www.voog.ee

www.algallika.ee

Sarnastel teemadel