Kundalini jooga algkursus Tartus
Tegevus » Kursus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Jaan 04 E 18:30
2016 Veebr 01 E 18:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

 

Ootan Sind alates 4. jaanuarist 5-osalisele Kundalini jooga algkursusele esmaspäeviti kell 18:30 - 20:15 Tartu Loodusmajas.

Viie nädala jooksul tutvume Kundalini jooga olemuse ja filosoofiaga, räägime hingamise tähtsusest, kehaasenditest ja -lukkudest, mantrast ja meditatsioonist, saame teadlikuks tšakrasüsteemist ja joogaliku elustiili põhimõtetest. Algkursus on üles ehitatud nii, et esimene pooltund jutustame joogateadusest ja seejärel saame läbi harjutusteseeria ja meditatsiooni õpitud tarkuse mõju iseendas tunnetada.

Kursusele on oodatud nii päris algajad kui juba kogenumad joogatajad, kes soovivad Kundalini jooga maailmast põhjalikumalt teada saada.

Peale algkursust saab soovi korral liituda regulaarsete tundidega, mis toimuvad samuti Loodusmajas 2x nädalas (T ja N) algusega kell 18:30.

Tundi tulles võta kaasa matt, kaltsuvaip või lambanahk, millel on mugav harjutusi teha ja istuda. Lõdvestuse ajaks on mõnus enese soojas hoidmiseks võtta peale pleed või väike tekk. Riietu mugavalt, et Sul oleks hea liigutada ja jäta jalanõud koju, sest joogatame paljaste varvastega. 

Tasakaalupanus: üksikus tunnis osalemine 7€; kogu algkursus (5x kaart) 30€. 

Registreerumiseks kirjuta: maris.truuvaart@gmail.com 

Lisainfohttps://www.facebook.com/joogaTartus

Sarnastel teemadel