Aasta lahtihingamine
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Jaan 12 T 18:15
2016 Jaan 12 T 20:30
Europe/Riga
Tunnuspilt

Kes ei ole jõudnud veel 2016. aastat lahti hingata, on oodatud seda tegema teisipäeval, 12. jaanuaril kell 18.15-20.30 Hingamisstuudios. Esimene Hingamisstuudio uue aasta hingamisüritus. Vaatame hetkeks tagasi lõppenud aastale ja anname rohelise tee kõigile oma soovidele ja unistustele, mis võiksid täituda uuel aastal. Anname neile energiat vabastavalt hingates.


Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: http://hingamisstuudio.ee/vabastav-hingamine/


12. jaanuari hingamisõhtu teema on aasta lahtihingamine.
Räägime oma uue aasta soovidest ja unistustest ning anname neile energiat hingates. Täispika hingamissessiooni alguses teeme läbi päevakohase meditatsiooni. Hingamise järel vahetame teetassi juures muljeid kogetud hingamiselamustest ja lõpetame väeringis.


*****
Kaasa võtta magamiskott/tekk pealevõtmiseks (miks mitte teine veel mati ja keha vahele), rätik või sall pea alla, villased sokid jalga ja pudel joogivett. Õhukesed alusmatid on olemas.


Hind: kuna tegu on aasta esimese üritusega, siis sõbrahind 10 eurot.

Tasuda saab ette Reet Karro FIE a/a EE532200221022815146 või sularahas kohapeal.


Palume oma tulekust teada anda:


Reet Karro reet@hingamisstuudio.ee tel 56 49 27 69

Kujutis: chatchai_stocker, FreeDigitalPhotos.net


Vabastava hingamise rühmaõhtute eelis on koosloomises sündiv sünergia, kõrgem energiatase, rühmaliikmete vastastikune toetus ja rikastavad kogemused. Kui aga eelistate privaatsust, ainult endale suunatud tähelepanu ja toetust, tasub mõelda individuaalseansile (39-41 eurot).

Sarnastel teemadel