Kreet Rosin: "Kannatus on väärt õpetaja."
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Veebr 22 E 18:00
2016 Veebr 22 E 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

„Depressioonis olles on sinu vibratsioon selline, mis tõrjub sinu elust õnnelikud inimesed. Ja suure tõenäosusega kohtud vihaste inimestega. Kui ämblikuvõrk on tühi, tähendab see, et kärbsed on võrgu teeninduspiirkonnast väljas. Ka meie tunded, mõtted ja teod moodustavad energeetilise võrgu, kuhu n.ö jäävad kinni ainult sama või sarnase vibratsiooniga inimesed. "  (Kreet Rosin „Piirangutest priiks")

Vaimsete praktikate õpetaja KREET ROSIN juhib Tartus Arengutee Klubis piirangutest vabanemise teemalist loengut-praktilist töötuba sinu vibratsiooni tõstmiseks ja kannatustest vabanemiseks. Kreet oskab luua oma praktikumides imeliselt kerge atmosfääri, kus tekib tunne – elu polegi ju nii raske... Meist igaühel on elus midagi, mille eest olla tänulik.

Sinu vibratsioon on Sinu isiklik energeetiline allkiri, mis on ainulaadne ja ainult Sulle omane – see on Sinu tunnete, mõtete, uskumuste, tegude, sõnade ja suhtumiste summa. Millist energiat sa välja kiirgad?

  • Kuidas vältida kannatusi ja depressiivsusest, sealhulgas varakevadist väsimust-masendust?
  • Kuidas kaotada hingest traumade ja üleelamiste jäljed?
  • Kas päikseline loomus on kaasa antud omadus või võib igaüks ennast n.ö elurõõmsamaks treenida?
  • Kuidas tõsta oma vibratsiooni ja luua isiklikku reaalsust, kus on enam sisemist rahu, elurõõmu ja küllust?
  • Tänutunne – võimas vahend oma elu parandamiseks

Vaimse enesearengu loengutes-seminarides saadud teadmised kipuvad jääma üksnes teoreetiliseks pagasiks, kui me neid taipamisi igapäevaelus ei rakenda. Kreeda töötoad annavad võimaluse õpitut praktiseerida ning saada juurde häid mõtteid. Tema töötubade teemaks on blokeeringute eemaldamine eri eluvaldkondades, mis on seotud tervise, kehakaalu, suhete, töömurede, raha ja külluse ning vaimse enesearenguga. Õpime praktikaid, mis aitavad toime tulla elu õppetundidega.

Kas see töötuba on sinu jaoks? Hoolimata sellest, kas oled varem teadlikult tegelnud piirangutest vabanemisega või mitte, võib sul sellest töötoast olla abi, et vabastada mõni probleemide kiht või kihid. Tunneta, kas mõte selles töötoas osalemisest tekitab sinu rinnaku piirkonnas kerge või raske tunde. Kui tekkis hea tunne, siis tasub osaleda.

Vt täpsemalt: www.arengutee.com

Sarnastel teemadel