Vabastav Hingamine Kristallidega Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Aprill 12 T 18:15
2016 Aprill 12 T 20:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

VABASTAV HINGAMINE KRISTALLIDEGA TARTUS -

KESKKOND JA ELUENERGIA

Teisipäeval 12. aprill kell 18.15 Tartus,  W.Struve 4

Gruppi toetab hingamisterapeut Monika Palm. www.tasakaalukeskus.ee

Jätkame hingamissarjaga eluenergiast.

Eluenergia on igal pool. See on olemas ka sinus ja me võtame seda endasse igalt poolt: ka läbi hingamise. Eluenergia väljendub tohutult erinevatel viisidel ja kõikvõimalikel tasanditel. Selle tase muutub vastavalt sinus ja sinu elu kõikides eluvaldkondades toimuvale ning seda mõjutavad kõik sinu hinnangud, tõekspidamised, uskumused, arusaamad, mõtted, tunded ja reageerimised jne. Eluenergiataseme langus näitab kehas energiablokeeringute olemasolu, mis võivad olla seotud haiguste tekke, stressi, depressiooni, probleemide ilmnemisega elus. Sinu energiatase tase peegeldab su võimet luua vajalikke muutusi elus.

Eluenergia on meie kõige kallim varandus, mis võimaldab meil rõõmu elamisest tunda, olla kerguses valitud eluteel. Selle vähenemine aga annab sulle vajalikku infot sinus ja sinu elus toimuvast ning suunab sind tegema vajalikke muutusi elus.

Vabastava hingamise protsessis on võimalik teadlikuks saada blokeeringutest, mis mõjutavad energia vaba voolamist, neid vabastada ja tõsta energia taset. Igal kuuel järgneval hingamisõhtul vaatleme eluenergiat ja seda mõjutavaid erinevaid aspekte iseendas ja oma elus.

Keskkond ja eluenergia. Kõik, mis meid ümbritseb avaldab mõju ka meile. Nii kodune elukeskkond või töökoht kus viibime, avaldab meile üsna suurt mõju. Rohkem kui suurem enamus inimestest arvata oskab. Kuidas mõjutab sinu eluenergiat sind ümbritsev keskkond? Hingamisprotsessis saame teadlikuks mõjutustest, mis sind toetavad, mis mingil moel sind piiravad ja millises suunas tehtavad muutused tõstavad sinu eluenergia taset. Protsessi toetavad oma informatsiooni ja vibratsiooniga kristallid.

Osaluspanus 15 EUR.

Vajalik eelregistreerimine info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331.

Vabastav hingamine väga kogemuslik praktika nii vaimselt kui füüsiliselt, mis:

loob parema enesetunde
aitab vabaneda stressist
annab rohkem energiat
aitab sügavalt lõõgastuda
pakub parema tervise
aitab luua rõõmsama meele
toob mõtetesse selgust
aitab leida emotsionaalse tasakaalu
aitab kogeda meelerahu ning armastusetunnet
toetab spirituaalsuse kasvu

Hingamisõhtu kestus on umbes 2- 2,5 h.

Hingamisseanss toimub väikeses grupis. Riietu mugavalt.

 

Sarnastel teemadel