Holistilise treeningu tutvustus- ja filmiõhtu filmiga "Elav maatriks"
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Mai 19 N 18:30
2016 Mai 19 N 21:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Neljapäeval 19. mail algusega kell 18.30 toimub koolituse esimese astme "Holistiline treening" tutvustus- ja filmiõhtu.

Koolitajad Marina Paula Eberth, Heili Laido, Kristiina Garancis, Katariina Martens ja Tiina Pedak räägivad koolitusest, tutvustavad õppekava ning vastavad küsimustele. Õhtu teises osas naudime filmi "Elav maatriks". Üritus on tasuta.

Palun registreeri end sündmusele, et teaksime Sind oodata: info@holistika.ee

Õhtu toimub instituudis aadressil Pärnu mnt 139C, III korrus, Tallinn.
Täpsemad juhised meie leidmiseks saate siit.

Õhtu orienteeruv ajakava: 18.30–21.45.

***

Lähemalt näidatavast filmist...

Film Elav MaatriksVaatame filmi "Elav maatriks –tervendamise teadus", mis avab suurepäraselt holistilise maailmavaate olemust. Lugu algab ühe noore kreeka poisiga, kellel on diagnoositud tserebraalparalüüs ehk peaajuhalvatus, mis arstide kinnitusel ei ole ravitav. Noore Demitri elu muutub siis, kui ta ema osaleb ühel Eric Pearli seminaril... Kas sellele järgnenud tervenemisprotsessi võib nimetada "imeks" või on tegemist teadusel põhineva tervenemisega?

Teadusmaailma juhtfiguurid uurivad inimkeha läbi kvantfüüsika spektri. Nad on avastanud, et me oleme palju enamat kui biokeemiline masin. Meie keharakud on informatsiooni saatjad ja vastuvõtjad, kontrollides nii meie tervist. Filmis tuuakse esile uued ideed, mis puudutavad tervist ning selle tasakaalu loovaid tegureid. Intervjueeritakse teemasse pühendunud teadlasi, psühholooge, bioenergeetika valdkonna uurijaid ja holistilisi praktikuid, kes leiavad tervenemise potentsiaale uutes valdkondades.

Filmil on eestikeelsed subtiitrid.

(Filmi tutvustuse ja foto allikas MTÜ Lektoorium)

***

Hetkel toimub osalejate registreerime septembris algavasse holistilise treeningu gruppi, mida juhendab Kristiina Garancis.

See on enesearengu koolitus, mis ühendab tänapäevased transpersonaalse psühholoogia meetodid nii iidsete kui kaasaegsete teadmistega inimese energiasüsteemist ja keha-vaimu seostest. Koolitus on mõeldud neile, kes tahavad paremini mõista iseennast ja otsivad oma kohta maailmas.

Vaata koolituse videotutvustust siit!

Lisainfo: www.holistika.ee

telefon: +372 637 2777
e-post: info@holistika.ee

Rõõmsa kohtumiseni!

Sarnastel teemadel