2. Rahvusvaheline Joogapäev. Tasuta.
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Juuni 21 T 16:00
2016 Juuni 21 T 20:30
Europe/Tallinn

2. RAHVUSVAHELINE JOOGAPÄEV EESTIS
2. Rahvusvaheline joogapäev Eestis – see on heategevuslik üritus sellele, kes tahab olla terve, õnnelik, energiline ja edukas! Üritus toimub India saatkonna toetusel!
Liituge meiega Facebook'is: internationalyogadayest
Rahvusvahelise joopäeva koduleht: www.internationalyogaday.ee

SISSEPÄÄS - TASUTA!
Võimalik annetada vähekindlustatud perede lastele suvepidude korraldamiseks, koostöös MTÜ Lootus sinuga ja MTÜ IAHV (International Association For Human Values). Annetada võid juba täna: IAHV Estonia EE672200221063182511, selgituseks «Lastele".

Tulge koos perega!
Jooga sobib kõikidele, andes kehale tervist ja energiat, meelele rahu ja vabastab stressidest ja pingetest.
Teie vanus, füüsiline seisund, religioon jne ei oma tähtsust! Tulge proovima!

2. Rahvusvahelise joogapäeva kava:
15.30 – 16.00 – Päikesetervituse maratoni osalejate registreerimine.
16.00 – 16.10 –Avamine.
16:10 - 18:00 – Heategevuslik Päikesetervituse maraton „108 Surya Namaskar". Maailmas tuntuim jooga harjutuste kompleks Surya Namaskar 108 korda erinevate joogasuundade õpetajate juhendamisel. Osalemine tasuta, on võimalik annetada vähekindlustatud perede lastele suvepidude korraldamiseks. Osale ja koge hämmastavat positiivset laengut! Kasuga endale – abiga lastele!
18:00 - 18:30 – Jooga-nidra „Une jooga" elava muusika saatel. Ideaalselt sobib lõdvestamiseks ja jõuvarude taastamiseks nii peale Päikesetervituse maratoni, kui ka peale tööpäeva.
18.30 - 19.00 – Pidulik tseremoonia: India Suursaadiku tervituskõne, etteasted.
19:00 - 20:00 – Jooga kõikidele (vanuses 8-108) – kerged, tõhusad ja kõikidele jõukohased harjutused, puhastavad hingamisetehnikad ning lõdvestav meditatsioon. Sellele, kes tahab olla terve, õnnelik, energiline ja edukas!
20:00-20:30 - Meelelahutuslik show-programm – ühendades Eesti ja India kultuuri! Tõeliste joogide esinemised, südamlikud laulud ja kaasahaaravad tantsud!
Võtke kaasa joogamatt! Soovi korral saad matti laenutada ka kohapeal!

Kogu ürituse ajal on avatud LAAT – kust saab osta, vaadata, katsuda ja nuusutada palju maitsvat, kasulikku, huvitavat ja ebatavalist!
Loovusenurk – koht, kus igaüks saab võtta osaleda ühise Soovide Mandala joonistamisel, lasta teha endale hennamaalingud, õppida mandalate punumust...
Koht: TTÜ Spordihoone (Männiliiva tn 7,Tallinn). Parkimine tasuta.
˟˟˟
Info Rahvusvahelise joogapäeva kohta
ÜRO peaassamblee nimetas 21.juuni Rahvusvaheliseks joogapäevaks. Resolutsioon sai suurt poolehoidu – kõik 175 riiki hääletasid poolt. Peaassamblee tegi ettepaneku tähistada igal aastal rahvusvahelist joogapäeva 21.juunil kõikides riikides, et tõsta elanike teadlikkust jooga kasulikkusest.
Ürituse eesmärgiks on juhtida tähelepanu iidse praktika mitmekülgsele mõjule tervisele ja heaolule tänapäeva maailmas ning ühiskonna ühtekuuluvuse ja vastastikuse austamise kasvatamine.
Tule koos pere ja sõpradega tähistama 2. Rahvusvahelist joogapäeva!

Sarnastel teemadel