Kursus: "Tervete suhete maagia" (mehhiklanna Maria Rosiga)
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Aug 12 R 15:00
2016 Aug 14 P 15:00
Europe/Tallinn

Kursus "Tervete suhete maagia" aitab viia Su suhted iseenda, lähedaste ja maailmaga uuele tasandile!

Kui räägime suhetest, siis sageli mõeldakse selle all esmalt paarissuhteid. Ometigi on meie ümber niipalju muud ja see, et paarissuhe ei tööta või pole head läbisaamist vanematega või lastega, võib olla hoopis peegeldus sinu suhestusest iseendaga, loodusega, maailmaga, Kõiksusega...

Kõik suhted võivad kergesti lakata töötamast, kui me oleme unustanud ja vaatame mööda sellest, miks need üldse meie elus eksisteerivad. Niipea, kui meil on ootused, usaldamatus, madal enesehinnang, upsakus, hirm või mõni muu inimestele nii omane takistus, hoiab see meid eemale oma tõelisest minast.

Kursusele on oodatud kõik inimesed, nii mehed kui naised, kes soovivad mõista iseennast ja oma suhteid paremini, luua enda ellu rohkem armastust ja mõistmist, tasakaalu ja harmooniat, muuta destruktiivseid ja luua uusi toetavaid ja toitvaid suhteid.

Tervete suhete maagia kursusel:
* saad teada, mis on need peidetud põhjused, miks mõned su suhted ei tööta viisil, nagu unistad
* parandad iseendas teiste mõistmise, mõtestamise, kuulamise oskuseid
* parandad oma oskust luua partnerlussuhtesse romantikat ja sotsiaalsetesse suhetesse mõistmist, kaastunnet ja armastust
* saad ühenduse oma päris tunnetega, sügavaimate soovide ja unistustega ning iseenda jumaliku olemusega
* leiad ja õpid suunama fookust sellele, mis on tegelikult tähtis

Kursuse maksumus on 190 eurot.

Kursuse hind sisaldab:
- kogu programmi, õpetusi ja õppevahendeid
- kogu laagri vältel toitlustust ja jooke (vesi, tee, kohv)
- majutust
- vajadusel tõlget eesti keelde

Laager toimub Lõuna-Eestis, Hundiallika Keskuses (vt ka hundiallika.ee)

Registreerimine: tervemaailm@gmail.com


Vaata lähemalt: www.hundiallika.ee
***

Maria Martinez Ros kuulub nende säravate inimeste hulka, kes on alati arenguteel ja elus uskumatult palju jõuavad.

Erialalt on Maria kehatöö- ja psühhoterapeut, õppinud psühhoteraapiat Clevelandi gestalt-teraapia instituudis ja juhtinud Casa Sanarte nimelist alternatiivravikeskust Quintana Roo's. Terapeudina ühendab ta oma töös järgmisi meetodeid: bioenergeetika, tantsuteraapia, humanistliku psühholoogia, tanatoloogia, gestalt- ja mänguteraapia, psühhodraama, Feldenkraisi ja pere konstellatsioonide meetodi ning omaloodud sisemise ökoloogia meetodi, kus oma sisemaailmaga töötades integreeritakse ka permakultuuri ehk looduse mustrite järgimise põhimõtteid.

Et Maria on elanud palju aastaid maia indiaanlaste kogukonnas, kasutab ta oma töös ka maiade traditsioonist pärit teadmisi elu tsüklilisuse kohta ja pisut müstilisemat laadi šamanistlikke tehnikaid.

Maria on osav grupidünaamika juht, luues sügavalt nauditava virtuooslikkusega vajaliku tervendava ruumi kogu grupile, kus samas iga indiviid saab tegeleda just oma eluküsimustega eraldi ja seda üllatavalt sügaval tasandil.
/////////////////////////////////////////////////////

The workshop „Magic of the wholesome relationships" helps you to reach a new level in your relationships with yourself, with the people close to you, and with the world around you.

When we talk about relationships we mostly think about the partnerships. However, there are so many other things surrounding us and the malfunctioning relationships with the partner, parents or children may actually be the reflection of our flawed relationship with the nature, the world, the Cosmos or ourselves.

Every relationship may stop working for us as soon as we forget or stop focussing on the reasons why these relationships exist in our life. As soon as we yield to expectations, distrust, low self-esteem, arrogance, fear or any other obstacle in human nature, we are separated from our true self.

The workshop is open to both men and women who wish to understand better both themselves and their relationships, bring more love, understanding, balance and harmony in their lives, change destructive patterns and create new supporting and nourishing relationships.

The magic of wholesome relationships workshop will:
- Help you to find out what are the hidden reasons why your relationships don't work the way you wish they would
- Teach you how to develop your skills of better understanding, relating and listening to yourself and others
- Teach you how to bring more romance in your partnership and more understanding, love and compassion in your social interactions
- Help you to reconnect with you real feelings, deepest dreams and wishes, and your true divine nature
- Teach you how to focus on that, what truly matters

The cost of the course is EUR 190 when you register before June 10th.
After that until July 10th the cost is EUR 210.
And after that date EUR 250 (if there are still any vacancies left).

You should pay EUR 50 non-refundable prepayment upon registration. After your booking is accepted we'll issue an invoice confirming your registration.

The price includes:
- The whole workshop programme, teachings and materials
- Meals and drinks (water, coffee, tea) during the workshop
- Accommodation
- English-Estonian translation

Vaata lähemalt: www.hundiallika.ee

Sarnastel teemadel