Sensitiiv Tiit Vasmanni eneseabinipid
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Sept 10 L 14:00
2016 Sept 10 L 16:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Telesaadetest „Eesti nõiad" ja „Teekond iseendani" tuttav sensitiiv Tiit Vasmann selgitab kohttumisel tartlastega, kuidas ta vaatleb inimese aurat ehk eeterkeha, mil moel ja missugused tõved endast seal märku annavad ning kuidas saab inimene ise takistada nende jõudmist füüsilisse kehasse. Põhimõtteliselt selleks ju aega on - kõik haigused, mis tekivad inimese eeterkehas, puhkevad füüsilises kehas alles aasta-pooleteise pärast! Miks ei saa mõnd inimest aidata? Kas ja kuivõrd sõltub tervis inimesest endast?

Tervendaja sõnul on üsna kergesti kõrvaldatavad käte, jalgade ja peavalud, abi leiab ka radikuliidi, veresoonte probleemide, eesnäärmepõletike ja naistehaiguste vastu, ka kasvajad on ravitavad. Siiski läkitab Tiit terveks ravitud inimese alati ka haiglasse kontrolli. Tiit oskab inimese energiaväljast ja ka sünnidaatumitest välja lugeda tööandjale vajalikku teavet: kas inimene on lohakas või kohusetundlik, aus, võimekas jne.

Väga sageli on otsivad inimesed abi seletamatu väsimuse või ebaõnne vastu. Kas on tegu tervisehädaga, energiavampiirluse või ehk koguni needusega? Kas on üldse võimalik teist inimest ära needa või on needuse autoriks pigem inimene ise?
Kuidas ennast kaitsta inimese eest, kes sinult energiat neelab, kuid kellega suhtlemist pole võimalik vältida? Vasmann demonstreerib, kuidas saab lasta sidet energiavampiiriga n.ö lahti raiuda.

Vt täpsemalt: www.arengutee.com

Sarnastel teemadel