Praktikapäev reiki III astme praktikutele Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Sept 18 P 11:00
2016 Sept 18 P 18:00
Europe/Riga
Tunnuspilt

Reiki III astme kursusel õpitakse selgeks reiki 4. põhisümbol ehk meistrisümbol, imeline abivahend tervendamiseks ja oma Kõrgema Minaga ühinemiseks. Kursuse lõpetanud, kes hakkavad seda sümbolit regulaarselt kasutama, sattuvad igal kasutamiskorral ühisvälja kogu maailma tipptasemel reikipraktikutega ning see viib neid enesearenguteel kiirelt edasi. Need III astme lõpetanud, kes vajavad meistrisümboli lisakinnistamist ja meeldetuletamist, on oodatud Tartu Reiki Kooli III astme praktikapäevale. See on osa III astme kursusest, kus senised II astme praktikud selle sümboli endale algusest peale selgeks teevad ja kasutavad seda kõikvõimalikes olukordades. Just see tagabki hea kinnistumise.

Päev koosneb tegelikult kahest poolest:

Suure Heleda Valguse hommik koos III astme kordushäälestuse, 4. sümboli õppimise ja kasutamisega ning

meistripärastlõuna koos oma senise praktika analüüsi, meistrisümboli kasutamise ülevaatamise, Reiju ja meistrimeditatsiooniga.

Päev toimub 18. septembril. Hommik kestab kell 11-14 ja pärastlõuna kell 15-18. Vahepeale jääb lõunasöök, millest soovi korral võivad osa võtta nii terveks päevaks, hommikuks kui pärastlõunaks tulnud.

Õpetaja on reikimeister Reet Karro, Tartus aktiivselt reikipraktikuid koolitav tegija, kes järgib põhjaliku ja süvitsimineva õpetamise põhimõtteid. Tema I astme õpilased saavad kontaktreiki praktiliselt selgeks ning II ja III astme õpilased saavad juba kursusel kõigi sümbolite kirjapildi ja häälduse selgeks ja õpivad neid kasutama. Lisaks saadakse teada nii mõndagi huvitavat nii elu kui holistilise maailmapildi kohta ja saadakse osaks toetavatest ühisväljadest, mille osa Reet ise on.

Hind: kogu päev 33€, eraldi hommik koos pühitsusega 20€, eraldi pärastlõuna 18€.

Kaasa võtta: hommikule pleed või tekk ja soe jakk, joonistusplokk, rasvakriidid, värvi- või viltpliiatsid. Nii hommikule kui õhtule kui tervele päevale vahetusjalatsid, kirjutusvahend ja hea tuju.

Palume teatada oma tulekusoovist reet@hingamisstuudio.ee või tel 56 49 27 69. 

Kohtumiseni praktikapäeval või hommikul või pärastlõunal!

 

 

 

Sarnastel teemadel