PÖÖRIPÄEVA lamamiskontsert TRIINU TAULiga
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Sept 22 N 19:00
2016 Sept 22 N 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

N 22. septembril kl. 19:00
Pööripäeva lamamiskontsert TRIINU TAULiga

Kutsume teid üheskoos tähistama helides Sügispööripäeva! Meie külas on TRIINU TAUL, kes on ainulaadne laulja, muusik, pärimusmuusik, kes mängib mitmeid rahvapille.

Triinu omab tugevat sidet oma juurte ja loodusega. Tema lauluhääl on kordumatu, selle kõlas peegeldub ürgsete loodusrahvaste teadvus ning müstilised dimensioonid. Triinu Tauli muusika on nagu killuke lopsakat ürgloodust. See on hetk, kus vaikib meel ja rahunevad mõtted, et leida end lähemal oma loomulikule olemusele ja olemisele.

Lauljat on inspireerinud aastatuhandeid vanad regilaulud, nende sügav kujundite maailm, šamanism, Saami joig, Tuva kurgulaul ja teiste põlisrahvaste muusika. Ta peab muusikat ja harmooniat elust lahutamatuks osaks ja tajub, et harmoonia on oluline igal tasandil.

SÜGISESEL PÖÖRIPÄEVAL oli meie esivanematel kombeks tänada jumalaid saagi ja külluse eest. See oli tööde lõpetamise, tänamise ja kokkuvõtete tegemise aeg. Kuna pööripäevadel on päev ja öö ühepikkused ja maailmaruumis valitseb tasakaal, on nendel päevadel suur vägi.

See on eriline aeg, millal soovitakse soove ja püstitakse eesmärke. Enne kontserti me häälestume tuleva perioodi energiatele, teeme helimanifestatsiooni, kus me koos väljendame oma kavatsusi, sünkroniseerides ajupoolkerasid ja täites ümbritseva ruumi helidega.

✔ JUHATAVAD:

* LILIA MÄRTMAA ja DENIS VINOGRADOV - gongid, didgeridoo, tiibeti helikausid, parmupillid, kurgu- ja ülemhelilaul
* TRIINU TAUL - vokaal, torupill, shamaanitrumm, flöödid

________________________________

✔ OSAVÕTUTASU:

- 15 eur
- 12 eur / sõpradega registreerides igale inimesele

Tasuda saab kohapeal sularahas või ettemaks MTÜ Tervendavad Helid EE087700771001641357 (märkige osaleja nimi ja ürituse kuupäev 22.09)

REGISTREERU ONLINE
või tel. 559 30 551, e-mail: info@helid.ee

Ürituse kestvus on ca 2 tundi

✔ KAASAS
Kaasa võtke vaibake või matt ja pleed.
Võtke kaasa paber ja pliiats, et kirjutada üles eesmärgid ja soovid eelseisvaks perioodiks. Te võite need ka varem juba kirja panna või lihtsalt läbi mõelda, mis on teie jaoks tähtis.

✔ INFO: tel 559 30 551, e-mail: info@helid.ee
http://www.prosvet.eu/est/sugispooripaev/

https://www.facebook.com/events/1589513774685341/

Sarnastel teemadel