Dhyana jooga ehk takistuste eemaldamine igapäevaelust
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Sept 28 K 18:15
2016 Sept 28 K 18:15
Europe/Tallinn

DHYANA JOOGA EHK TAKISTUSTE EEMALDAMINE IGAPÄEVAELUST

"Dhyana" tähendab mõtlemist ning võib öelda, et Dhyana jooga on omamoodi mõtlemise treening, mis harjutab Sinu meele keskendumisvõimet. See protsess on vaatlus ning meditatsioon, mis aitab Sinul ennekõike fokusseerida oma meelt eesmärkide täitmisele. Ühtsus õpetab, et eesmärkide omamine elus on iga inimese jaoks väga oluline. Vastasel juhul oled Sa nagu leht jõevoolus, millel puudub kindel sihtkoht. See-eest kui Sinu eesmärgid on selged ning Sa oled võimeline nendel keskenduma, oled Sa nagu nool, mis jõuab otse sihini.

Protsessi käigus keskendud Sa ühel konkreetsel soovil või eesmärgil. Eriti soovitatav on läbida protsessi enne uut ettevõtmist, et eemaldada kõik takistused, mis võiksid pidurdada Sinu sihi saavutamist. Samuti kui näed, et Sinu püstitatud eesmärkide saavutamine on jäänud venima või Sind saadab milleski ebaedu.

 

Dhyana jooga käigus rahustub Sinu meel ja puhastub alateadvus. Sinu side oma Kõrgema Minaga süveneb ning ärkab intellekt, mille tulemusena avanevad Sulle seni suletud võimalused ja soovitud eesmärkide saavutamisel saadab Sind edu ja jõud.

 

Protsess toimub nii eesti kui ka vene keeles.

 

Protsessi viib läbi: Mari Semakin, Ühtsuse Ülikooli eri- ja süvendatud programmide ja kursuste Virgunud Treener (sertifikaat Nr. AT-2013-11-EST-0001).

 

Registreerimine kodulehel www.onenessestonia.ee, emaili teel onenessestonia@gmail.com või telefoni teel 5 100 463.

 

Toimumiskoht: Paadi 14a-49, III korrus.

 

Toimumise aeg: 28.09.2016 kell 18.15.

 

Osalustasu: 5 eur.

 

Tasuda saab kohapeal sularahas või ülekandega:
Ühtsuse Keskus MTÜ
Danske Bank A /S Eesti filiaal
IBAN: EE113300333708980005

 

Lugupidamisega
Ühtsuse Meeskond
www.onenessestonia.ee

 

Kontakt: 5 100 463; onenessestonia@gmail.com

Sarnastel teemadel