Tervendades ennast, tervendad maailma
Tegevus » Kursus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Okt 08 L 11:00
2016 Nov 19 L 16:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Tervendades ennast tervendad maailma

Neljaosaline kursus, mis on mõeldud sulle, kui soovid jõuda lähemale iseendale, mõista ja tervendada oma suhteid nii enda, kui ka teistega ja saada vabaks piirangutest, mis sind senini on takistanud. Sina oled muutus, mida maailmas näha soovid. Kõik algab sinust endast.

Kohtume neljal laupäeval: 8. ja 22. oktoobril ja 5. ja 19. novembril kell 11.00 - 16.00
Viimane kohtumine 19. novembril on natuke pikem, kuni 17.00
Vahepeal teeme väikese söögi ja joogipausi

Kohtumispaik on KuuRuum, Volta 30, Tallinn

Kursuse ülesehitus: Esimeses pooles vestleme ja teeme konstellatsioone. Peale pausi toimub grupitervendus ja puhastus FrequencyShifter meetodil, kokkuvõte, kogemuste jagamine, küsimustele vastamine ja harjutused või tehnikad, mida kodus proovida.

Iga osa kohta saad kuulamiseks tervendava ja puhastava salvestise. Lisaks saab iga osaleja ühe pooletunnise eraseansi minuga. Eraseansid toimuvad novembrikuus, peale kolmanda kohtumise toimumist.

8. oktoobril I osa
Suhted vanematega

Ema on see, kes on meid kandnud, hoidnud ja armastanud ja isa on see, kes on andnud meile elu - ükskõik, millised suhted meil oma vanematega praegusel hetkel on, meie oleme elus tänu neile ja meie valisime just need vanemad.
Suhted vanematega mõjutavad meid läbi elu. Kui heidame kõrvale kõik mõtted sellest, kuidas asjad oleksid pidanud või peaksid olema ja vaatame seda, mis on ja kuidas on - siis näeme seda, et oleme siia sündinud armastusest aga tihti näeme hoopis muud.
Kui meie suhted vanematega on sassis ja õige järjekord perekonnas on paigast ära, siis mõjutab see nii meie suhteid, kui ka tööd, tervist, raha, elutahet ja palju palju muud.

 

22.oktoobril II osa
Suhted partneriga

Enamasti igatseme me kõik endale kaaslast, kellega elu jagada, kellega armastust jagada ja kõike muud kogeda. Ükskõik kas oled juba suhtes või oled alles kaaslase otsinguil, see kui hästi sa tunned ennast ja tead oma sügavamaid unistusi ja soove, mõjutab sinu suhte kvaliteeti. Meie suhe partneriga on just nii lähedane, kui on meie suhe endaga, meie partner saab olema just nii hea, kui hästi me ise ennast teame ja tunneme. Suhteid partneriga mõjutavad ka eelmised partnerid, suhted vanematega ja muidugi meie uskumused ja arvamused meist endast.

 

5.november III osa
Suhted lastega

Me ootame nende tulekut, nad toovad meile palju rõõmu ja enamasti armastame me neid tohutult. Ometi käib lastega kaasas ka palju muret ja vahel võivad suhted väga keerulised olla aga see ei pea nii olema. Sinu laps on just nii õnnelik nagu oled sina ja sinu suhteid sinu lastega on võimalik muuta just sellisteks nagu sa soovid, et nad oleksid.

 

19. november IV osa
Suhe iseendaga

Eelnevatel kordadel oleme tervendanud suhteid oma lähedastega ja tervendanud seeläbi iseennast. Viimasel kohtumisel vaatame, kes ma tegelikult olen. Milline on minu suhe endaga. Kus ma hoolitsen enda eest ja kus ma ohverdan ennast ja kaotan ennast ära. Tervendame kõike seda, mis takistab sul olla ühenduses ja armastavas suhtes iseendaga ja tugevdame seda suhet. Tugev ühendus iseendaga loob turvatunde, tõstab enesekindlust ja teadmist, et saad kõigega hakkama. Tugev side ja lähedane suhe iseendaga on ainus viis, kuidas tõeliselt õnnelik olla. Kõik algab sinust endast.

 

Sinu investeering on 200€ kõigi 4 osa eest korraga tasudes
Iga korra eest eraldi tasudes 60€ kord

Palun anna oma tulekust teada hiljemalt 5. oktoobriks 2016
Koha kursusel tagab 25€ tasumine registreerumisel. Ettemaksu ei tagastata.

Kohtade olemasolul on võimalik osaleda ka üksikutel kordadel aga soovitav läbida kõik 4.

Lisainfo ja registreerimine liisamarja@gmail.com

Loe rohkem http://marjaliisa.weebly.com/koolitused-ja-kohtumised.html

 

Sarnastel teemadel