Õpi suhtlema inglitega - töö grupis
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Nov 12 L 10:00
2016 Nov 12 L 12:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Õpi suhtlema inglitega ja ennast tervendama hingemaailma abil

Meie ümber on kaitseinglid, inglid, ülestõusnud meistrid ning paljud teised imelised abilised. Võid alati pöörduda nende poole ning paluda tervendust, abi ja lahendust tervise või suhteprobleemidele.

2-tunnise kursuse raames saad osa südame avamise meditatsioonist ning juhendatud meditatsioonist hingekodu energiatesse. Mõlemad meditatsioonid on tsakaalustava ja puhastava toimega.

Peale meditatsioone õpime koos kutsuma ja tunnetama ingleid ning teisi imelisi abilisi. Õpime koos esitama palvet või taotlust hingemaailma abilistele. Õppimine toimub kahes osas. Esimeses osas tunnetame ja suhtleme kahe Peaingliga, teises osas palume oma tervise/suhte või muule probleemile abi ja lahendust juba päris mitmelt hingemaailma abiliselt.

Töö toimub grupis. Kaasa saab kursuse lõpus kirjelduse, kuidas ennast tervandada hingemaailma abil ning ka loetelu abilistest.

Palun võtta kaasa pleed või väike tekk, selga mugavad riided.

Kursuse toimumise aeg: 12.november 2016, kell 10.00-12.00

Kursuse toimumise koht: Tondi 8A, Tallinn (Põhja-Eesti Pimedate Ühingu maja). Tulla peauksest, II korrus, uksenupp 7 (hoovis parkimine tasuta).

Palun anna oma osalemise soovist teada meili või telefoni teel, kohtade arv on piiratud.
rita.kaarlop@gmail.com
tel. 5293951

Teraapiõppel osalemise tasu annetusena kohapeal on 30€.

Palju armastust ja valgust... Kohtumiseni!

Rita Kaarlõp
Ingliterapeut
Ingelliku Reiki terapeut
Reiki Meister