Gongi Jõulupidu
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Dets 23 R 19:00
2016 Dets 23 R 21:00
Europe/Tallinn

      

JAGASPACE GongSPA kutsub Sind GONGI jõulupeole.

Teeme helirännaku mitmete põnevate ja naturaalsete
muusikainstrumentide saatel ning suur osatähtsus selles kõlapildis on loomulikult juba paljudele tuttavaks saanud Gongide helidel. Samuti kõlavad mõned imelised väelaulud Kaushalya huulilt, mis aitavad Sul ühendust leida omaenese potentsiaaliga ja sisemiste kvaliteetidega.
Saa osa ühest ägedaimast helirännakust koos väelauludega just nüüd, päev enne jõule. Anname endast parima, et toetada Sind sel õhtul muusikaga ja lihtsalt olla mõnusalt koos ❤
Peale kontserti saab juua sooja teed ja süüa nii soolaseid kui magusaid suupisteid.

_________________________________________________

GONG - maailma üks vanimatest instrumentidest aitab oma müstilise ja ülemhelide rikka kõlaga saavutada sügavat lõdvestumise seisundit. Hommikumaa filosoofia järgi aitavad GONGI orgaanilised helid vabaneda hirmudest ja teistest negatiivsetest emotsioonidest. GONGI helid tasakaalustavad organismi viies aju teeta lainetele. See aitab kaasa loovuse suurendamisele ja mitmekordistab immuunsussüsteemi aktiivsust.

Iga helis viibimise kogemus on ainulaadne, igakord on see uus retk sisekosmosesse. Retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse...See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Teil ei ole vaja "osata" mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja lasta endal viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

_________________________________________________

PILETID:
15.- eur, registreerides sõpradega 12.- eur igale inimesele
Piletid saab osta kohapeal sularaha eest

REGISTREERU JA BRONEERI LAMAMISKOHTA
ONLINE https://goo.gl/forms/ICo2BxN3yndDyXrb2
või info@helid.ee 56285229
_________________________________________________

AADRESS:
Uus 19, esimesel korrusel, sisepääs vasakpoolsest jalgväravast, siis lähed otse, Okasroosikese lossi äärmine uks vasakul viib otse meie saali).

INFO:
tel. 56 285 229
e-mail: info@helid.ee

FB: https://www.facebook.com/events/167193627087793/

Sarnastel teemadel