GONG ja MOZART - Lamamiskontsert
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2016 Dets 28 K 19:00
2016 Dets 28 K 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

GONG ja MOZART - Lamamiskontsert

Head sõbrad! Kutsume teid unikaalsele kontserdile, kus helge ja innustav MOZARTI muusika kõlab ebatavalises esitluses:

  • NUANN - laulja, kes meisterlikult valdab belkantot ("bel canto" itaalia keeles 'ilus laul' on muusikas laulmisviis ja muusikastiil, millele on omane meloodiline laulvus, kergus, kandvus, virtuoossus ja väljendusrikkus.
  • KENNY SALAZAR - maailma klassi pianist Venezuelast
  • LILIA MÄRTMAA ja DENIS VINOGRADOV - muusikud-multiinstrumentalistid, Tervendavate helide keskuse asutajad (gongid, etnilised flöödid, keelpillid, tiibeti helikausid, kurgu- ja ülemhelilaul)

_________________________

Sul on haruldane võimalus kuulata muusikat lesides, sügavalt lõdvestunud seisundis, sellega saad kogeda helide teraapilist mõju ja avastada oma sisekosmose avarusi.

Selleks palum võtta kaasa lamamisalus ja pleed, kui Sul pole võimalik asju kaasa võtta, siis anna teada, leiame midagi kohapeal.

Iga helis viibimise kogemus on ainulaadne, igakord on see uus retk sisekosmosesse. Retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse...See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Sul ei ole vaja "osata" mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja lasta endal viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

_________________________

PILETID:
18.- eur,
15.- eur registreerides sõpradega igale inimesele

Piletid saab osta kohapeal sularaha eest või ettemaksuga Prosvet OÜ pangaarvele EE631010220118238013 (palun märka osaleja nimi ja ürituse kuupäev)

NB! Kui on soovi, telli meil ilusaid kinkepileteid!
___________________________

REGISTREERU ONLINE:
http://www.prosvet.eu/est/registreerimine-20-12-2014/

või tel. 559 30 551, info@helid.ee .
Kontsert kestab 1,5-2 tundi ilma vaheajata, uksed avatakse kl.18:30

___________________________
AADRESS
Tallinna Vanallinnas, Uus 19, NB! tuled jalgväravast hoovi sisse ja lähed otse, Okasroosikese lossi äärmine uks, vasakul, viib otse meie saali.

Kaart: https://goo.gl/maps/dfSxArXtDWo

INFO: tel. 559 30 551, info@helid.ee
http://www.prosvet.eu/est/mozart/

Sarnastel teemadel