Muusikateraapia grupp naistele
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Jaan 08 P 17:00
2017 Jaan 08 P 19:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

MUUSIKATERAAPIA GRUPP NAISTELE
08.01-12.03.2017 (10 seanssi)
Tervendavate helide keskuses, Uus 19, Tallinn

Head naised! Kutsun teid muusikateraapia gruppi.

Meie kohtumistel fokuseerime naiselikkuse ja suhete (mehed, lapsed, sõbrannad, kolleegid jne) teemal.

Kui tahaksid sellega tegeleda koos mõttekaaslannatega huvitavas vormis, kus oleme üks teisele toeks, siis ootan Sind meie ringi.

Mis me teeme?

Suhtleme, kuulame muusikat, mängime ise pillidel ja väljendame ennast häälega, joonistame, liigutame. Kasutan muusikateraapia meetodeid ja lähtun Eesti muusikateraapia ühingu eetikast.

MUUSIKATERAAPIA on muusika ja selle elementide professionaalne kasutamine sekkumisena meditsiinilises, hariduslikus või igapäevases keskkonnas töös indiviidide, gruppide või kogukondadega, kes soovivad parandada oma elukvaliteeti ning füüsilist, sotsiaalset, kommunikatiivset, emotsionaalset, intellektuaalset ja vaimset tervist ning heaolu. Uurimistöö, praksis, haridus ja kliiniline treening muusikateraapias põhinevad professionaalsetele standarditele, lähtudes kultuulilisest, sotsiaalsest ja poliitilisest kontsekstist (WFMT, 2011)

JUHENDAJA

Lilia Märtmaa, lõpetan muusikateraapiat põhikursust Eesti Muusika ja Teatri akadeemias. Eesti Muusikateraapia ühingu liige.

Tervendavate Helide keskuse kaaslooja, teen helimassaaźi, korraldan kontserte, seminare. Esinen ja teen heliteraapilise seansse, mängin gonge, tiibeti kausse, etnilisei fööte jt pille, laulan kurgu- ja ülemhelilaulu.

http://www.prosvet.eu/est/lilia/

OSALEMISE TINGIMUSED

Tegu on suletud grupiga, s.t. koosseis selle aja jooksul ei muutu, maksimaalselt 8 inimest.

Saame kokku 10 korda pühapäeviti kl 17:00, alates 8. jaanuarist 2017.

Üheks tingimuseks on nõusolek sellele, et mina kasutan infot oma lõputöö kirjutamisel. Oma töös lähtun Muusikateraapia ühingu eetikanormides ja garanteerin konfidentsiaalsust.

Osavõtt 50 eur 10 korra eest, kui Sul on rahalised raskused aga osalemuse soov on suur, siis anna kindlasti sellest teada, leiame lahenduse.

INFO ja REGISTREERIMINE
559 30 551, lilia@helid.ee

Sarnastel teemadel