Ülemhelide klubi
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Jaan 05 N 19:00
2017 Jaan 05 N 21:00
Europe/Tallinn

 

     

 

Kallid sõbrad, „Tervendavate helide" keskus kutsub teid ülemhelide klubisse. See klubi on avatud kõigile, kes soovivad kokku puutuda helide müsteeriumiga, tõe otsijatele, kõigile, kes tahavad end avastada ja tundmaõppida läbi helide ja kes tahab jagada kõlamise rõõmu.

Ülemhelide klubi - see on regulaarne inimeste kokku saamine, kes tahavad laulda, kõlada ja luua muusikat, kes soovivad teha oma häält enesekindlamaks , kõlavamaks, soovivad end muuta, avastada oma potensiaali ja loomulikult mõista, mis on ülemhelid ja tunnetada harmooniliste helide mõju.

Mis on ülemhelid? Need on peened, vaevu tabatavad kõrge sagedusega kaashelid, mis on kõigis meid ümbritsevates helides. Ainult harmoonilised ülemhelid on võimelised laadima meid rõõmsameelsuse ja eluenergiaga. Järgides kuldlõike põhimõtteid, toovad ülemhelid ruumi harmoonilise sümmeetria, häälstades hinge ja keha. Me elame karmis ja agressiivses helide keskkonnas, meid ümbritseb tohutul hulgal vibratsioone ja müra, millest enamus toovad kaasa kaose. Linna inimene vajab pidevat loomulikku linnalähedast fooni, nn valget müra – mere- ja tuulehelisid, linnulaulu, lehtede sahinat ja teisi helisid. Meie silmadele meeldib vaadata sümmeetrilisi objekte, samuti meeldib meie kõrvadele vastuvõtta õigeid harmoonilisi helisid. Seepärast kuulata ja laulda ülemhelide harmoonilisi helisid, tänu nende kõrgasedusele looduses, - toidavad meie peaaju, taastavad jõu, viivad sügavasse lõdvestusseisundisse, tugevdab immuunsüsteemi ja viib harmoonilisse seisundissse. Tänu sellele efektile ülemhelide laulmise ajal me ühineme sügavaimate maailmaloomise printsiipidega, elame läbi resonasntsi tunnetuse.
Ülemhelide abil õpime me harmooniat, Õpingutes me saame teada, mis on ülemhelid., õpime põhilisi tehnikaid ülemhelide väljatoomiseks, õpime kuulama ja eraldama ülemhelisid ja loomulikult lisandub hulgaliselt praktikaid ja mängimist ülemhelilistel instrumentidel – tiibeti kaussidel jt... see õppimine sobib profesionaalidele ja samuti algajale, Igaühel meist on mida jagada ja mida õppida. Koos me suudame kõik!

--------------------------------------------------------------------------------------------

PROGRAMMIS:

* Harjutused häälepaelte avardamiseks
* Hingamise praktikad
* Ühislaulmine, toneerimine
* Improvisatsioon, intuitiivne laulmine
* Koostöö paarides ja gruppides
* Ülemhelide laulmise alused
* Improvisatsioon häälega ja ülemhelide pillidega.

--------------------------------------------------------------------------------------------

VIIB LÄBI: Denis Vinogradov

RIIETUS:
Kerge ning mugav, mis ei takistaks liikumist, kerged vahetusjalanõud või soojad sokid. Võtke kaasa
mõni vaip või pleed ning samuti soovitavalt gaseerimata vesi.

MAKSUMUS:
10.- euro
Maksta saab kohapeal sulas

EELNEV REGISTRATSIOON:
http://goo.gl/forms/9hJfFrveHq

E-postil: info@helid.ee, või tel. 56285229

Aadress: Tallinna Vanallinnas, Uus 19, NB! tuled jalgväravast hoovi sisse ja lähed otse, Okasroosikese lossi äärmine uks, vasakul, viib otse meie saali.

INFO: 56 285 229, e-mail: info@helid.ee

FB: https://www.facebook.com/events/208855092908188/

Sarnastel teemadel