Jõu- ja harmooniasümboli praktikapäev reiki II astme praktikutele Tartus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Jaan 14 L 11:00
2017 Jaan 14 L 17:00
Europe/Riga
Tunnuspilt

 

Reiki II astme kursusel õpitakse selgeks kolm reiki põhisümbolit, imelist abivahendit tervendamiseks ja keskkonna soovitud viisil muutmiseks. Kursuse lõpetanud, kes hakkavad sümboleid regulaarselt kasutama, sattuvad igal kasutamiskorral ühisvälja kogu maailma edasijõudnud reikipraktikutega ning see viib neid enesearenguteel kiirelt edasi. Need II astme lõpetanud, kes vajavad sümbolite lisakinnistamist ja meeldetuletamist, on oodatud Tartu Reiki Kooli jõutamis- ja harmoniseerimispäevale. See on osa II astme kursusest, kus I astme praktikud sümboleid esmakordselt õpivad. Just see tagabki aeglase ja süstemaatilise edasiliikumise ning hea kinnistumise.Päev koosneb tegelikult kahest poolest:

 

jõutamishommik koos II astme kordushäälestuse ja jõusümboli õppimise ja kasutamisega ja

 

harmoniseerimispärastlõuna harmooniasümboli õppimise ja kasutamisega ning jõusümboliga ühendamisega.

 

Päev toimub 14. jaanuaril. Hommik kestab kell 11-14 ja pärastlõuna kell 14.30-17. 00. Vahepeale jääb pooletunnine lõuna, terveks päevaks tulnud võivad võtta soovi korral osa tellitud lõunasöögist. Hommikuks või pärastlõunaks tulnud on muu aja sisustamisel vabad.

 

Õpetaja on reikimeister Reet Karro, Tartus aktiivselt reikipraktikuid koolitav tegija, kes järgib põhjaliku ja süvitsimineva õpetamise põhimõtteid. Tema I astme õpilased saavad kontaktreiki praktiliselt selgeks ning II ja III astme õpilased saavad juba kursusel kõigi sümbolite kirjapildi ja häälduse selgeks ja õpivad neid kasutama. Lisaks saadakse teada nii mõndagi huvitavat nii elu kui holistilise maailmapildi kohta ja saadakse osaks toetavatest ühisväljadest, mille osa Reet ise on.

 

Hind: kogu päev 24€, hommikupoolik 16€, õhtupoolik 14€. Lõunasöök soovijatele 6€.

 

Kaasa võtta: hommikule pleed või tekk ja soe jakk. Nii hommikule kui õhtule kui tervele päevale joonistusplokk, rasvakriidid, värvi- või viltpliiatsid, kirjutusvahend ja hea tuju.

 

Palume registreeruda siin.

Info: reet@hingamisstuudio.ee või tel 56 49 27 69.

 

Kohtumiseni praktikapäeval või hommikul või pärastlõunal!

 

 

 

Sarnastel teemadel