Jalatalla refleksoloogia algkursus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Märts 11 L 10:00
2017 Märts 11 L 17:30
Europe/Tallinn

Refleksoloogia on jalalaba massaažipunktide töötlemine pinge vähendamiseks ja haiguste ravimiseks. Nagu enamik teisi alternatiivteraapiaid on ka refleksoloogia suunatud energiate tasakaalustamiseks ja puhastamiseks ning seeläbi tervise ja heaolu parandamiseks. Kui seesmine energia on blokeeritud, loid või tasakaalust väljas, näiteks stressi tõttu, võib inimene haigeks jääda.
Kuidas refleksoloogia toimib? Kui vaatame kaht kokku asetatud jalatalda, siis sarnaneb see üldjoontes inimese anatoomilisele kehale: suured varbad on nagu pea ja kael, väikeste varvaste alused on nagu õlad, jalatalla sisemised küljed on selgroog jne. See tähendab, et jalatald on jagatud tsoonideks, mis vastavad inimese anatoomilistele kehapiirkondadele. Neis jalatalla tsoonides asuvad punktid, mida vajutades on võimalik stimuleerida kehaosade või organite tööd.
Refleksoloogiast on abi, kui vaevavad näiteks: ainevahetushäired, hormonaalsed häired, lülisamba- ja liigeste kaebused, lihaspinged, peavalu, stress, ärevus, paanika, unehäired, viljatus, beebide koolikud jne.

Kursuse eesmärk on anda uus oskus ning ülevaade refleksoloogia toimimisest, teha selgeks olulisemad punktid jalatallal ning õppida neid kasutama.

KOOLITUSE ÜLESEHITUS:
Kursusel käsitleme jalatalla all järgmiste piirkondade mõjutamise punkte:
*Lülisammas (ja sellel asuvad energeetilised punktid), luud ja liigesed
*Lihased
*Lümfisüsteem
*Seedesüsteem
*Näärmesüsteem
*Suguelundid
*Elundite energeetika
*Pea, meeleelundid (silmad, kõrvad, nina, suu)
*Aju
*Elemendid varvastel: tuli, vesi, õhk, kristall, eeter

Koolitus on eelkõige praktiline, mistõttu palume selga panna mugavad riided, et oleks hea mattidel istuda ja jalataldu uudistada.

KOOLITAJA: Janika Sipsaka
Refleksoloog ettevõttes „Refleksoloog Janika Sipsaka". www.reflekso.ee

KOOLITUSE SIHTGRUPP:
Koolitusele on oodatud massöörid, terapeudid, kosmeetikud, pediküürid, tervishoiutöötajad jt spetsialistid, kes soovivad lisateadmisi klientidega töötamiseks. Samuti inimesed, kes soovivad refleksoloogiat kasutada enda ja oma lähedaste tervise eest hoolitsemisel.

LÕPETAMISEL: tõend koolitusel osalemise kohta.
KOOLITUSE MAHT: 8 akad tundi
ASUKOHT: Weizenbergi 20b, Tallinn

OSALUSTASU: 72 eurot

REGISTREERU KOOLITUSELE elektroonselt http://goo.gl/forms/SsLz4eJ87B
või kirjutades meile tarkustekool@gmail.com

LISAINFO:
E-mail: tarkustekool@gmail.com
Tel: 5241650

Sarnastel teemadel