Holistilise treeningu tutvustus- ja filmiõhtu filmiga „Üks hiigelhüpe: Aga mina?"
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Veebr 16 N 18:30
2017 Veebr 16 N 21:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Neljapäeval 16. veebruaril algusega kell 18.30 toimub koolituse esimese astme "Holistiline treening" tutvustus- ja filmiõhtu.

Koolitajad Marina Eberth, Heili Laido, Kristiina Garancis, Katariina Martens ja Tiina Pedak räägivad koolitusest, tutvustavad õppekava ning vastavad küsimustele. Õhtu teises osas naudime filmi „Üks hiigelhüpe: Aga mina?". Sündmus on tasuta.

Palun registreeri end sündmusele, et teaksime Sind oodata: info@holistika.ee

Õhtu toimub instituudis aadressil Endla 15, IV korrus, Tallinn.
Täpsemad juhised meie leidmiseks saate siit.

Õhtu orienteeruv ajakava: 18.30–21.30.

***

Lähemalt näidatavast filmist „Üks hiigelhüpe: Aga mina?"

See üdini aus ja siiras film mõjub nagu sõõm värsket õhku. See on inspireeriv ja ärevusttekitav vaade meie kollektiivsele hullusele: kuidas me oleme kaasa kistud oma egost ja kannatame puudust suhetes, kuidas oleme sõltuvuses staatusest, rahuldamatute ihadega, lapsepõlvehaavades ja võimetud peatama mõtlemist. Samas toimetame kõigest sellest hoolimata, et olla inspireeritud ja loomingulised.

Muusikud, lugude jutustajad, filmitegijad, näitlejad ja mõtlejad paljudest erinevatest kultuuridest üle maailma panustasid loomingulise mitmekesisuse pühitsemisse oma sõnu, rütme ja kujutlusi. "Aga mina?" on Bridgemani ja Catto teine projekt, mis järgneb nende duubel-Grammyga pärjatud filmile ja albumile ning pakub unikaalset ja inspireerivat rännakut läbi maailmamuusika. Loe filmi kohta lisa Lektooriumi kodulehelt.

Pikkus 1,5 tundi. Eestikeelsed subtiitrid.

***

Lisainfo koolituste kohta:

Hetkel toimub osalejate registreerime märtsis 2017 algavasse holistilise treeningu gruppi, mida juhendab Katariina Liisa Martens.

Holistiline treening – aeg iseendale!

See on enesearengu koolitus, mis ühendab tänapäevased transpersonaalse psühholoogia meetodid nii iidsete kui kaasaegsete teadmistega inimese energiasüsteemist ja keha-vaimu seostest. Koolitus on mõeldud neile, kes tahavad paremini mõista iseennast ja otsivad oma kohta maailmas.

Loe lisa: http://holistika.ee/koolitused/1-aste-holistiline-treening/

Holistiline regressiooniteraapia – koolituse teine aste

Koolituse teine osa on neile, kes tahavad töötada terapeudina. Kuid sobib ka inimestele, kellel pole terapeudiks saamise soovi, kuid kes tahavad süvendada oma inimestega töötamise oskusi ning on huvitatud koolitusel õpitud töövõtete ja teadmiste sulandamisest oma kutsetööga. Koolituse teine aste eeldab esimese aasta, st holistilise treeningu nõuetekohast lõpetamist.

Loe lisa: http://holistika.ee/koolitused/2-aste-holistiline-regressiooniteraapia/

Lisainfo instituudist telefonil 6372777.

Tere tulemast!

Lisainfo: http://holistika.ee/event/koolituse-tutvustus-ja-filmiohtu/

 

Sarnastel teemadel