Süvatervendus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Märts 11 L 12:00
2017 Märts 11 L 19:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

SÜVATERVENDUS/meridiaanide korrektuur

on loominguline ning graatsiline meetod. Tööd murda selle tehnika puhul ei ole vaja ning see ei ole isegi võimalik.

   Antud tervendus on oma olemuselt uus meetod ja seda seepärast, et tervendatakse fragmente (mälestusi ja sündmusi) möödunud eludest. Taolisi tervendusmeetodeid on vähe.

   Kõik negatiivsed kogemused, olgu siis käesolevast elust või möödanikust, segavad nautimast elu. Traumaatilised mälestused möödanikust tehakse ümber positiivseteks.
   Positiiv tervendab alati ning teie sisemus hingab kergendatult, kui vabaneb kitsendavast ballastist.

   Meetod
  • on sundimatu ja lihtne oma olemuselt;
  • on meeldiv ja võluv, sest sündmuste ümbertegemine positiivseks tõstab emotsioone alati;
  • on kerge, sest võite seda alati teha ning võite ka pooleli jätta iga hetk;
  • on ajuti väga andev ja paljusuutev väikese ajaühiku jooksul, teinekord toimub tervenemine isegi hetkedega;
  • on alati tervendav;
  • on nagu meditatsioon;
  • on osa loomulikust isetervenemise süsteemist, loomulikku isetervenemist lihtsalt forseeritakse sihiteadlikult;
  • on lihtsalt õpitav;

   Aja jooksul on võimalik paremaks muuta kõiki elu aspekte.

   Oma möödunud elude fragmente
on suhteliselt kerge leida, kui olete harjunud sissepoole vaatama. Natuke treeningut ning mingil hetkel käib teist läbi taipamise klõps ja edasine on juba lihtne.
   Kui paluda teil meenutada oma algklasside koolikaaslasi, seate end end rahulikult istuma ning ning süvenete mälestustesse. Pisut enam teadlikkust, süvenemist ning te mõistate, missugused on teie mälestused möödanikust ning kus need teis asuvad.
   Mälestused on teie alateadvuses teiega kaasas kogu aeg ..., nad ei ole sundivad ning teil on võimalik end tervendusprotsessist iga hetk välja lülitada.
Meetodi harjutamisel saavad teist suurepärased möödaniku nägijad ja ümbertegijad.

   Kas on ka raskusi või keerulisusi selle meetodi puhul?
   Üldiselt mitte. Pole olemas tegevust, mida ei peaks vähemal või rohkemal moel õppima. Sama kehtib ka süvatervenduse kohta.
   Iga tegevuse puhul, kus pakatate energiast, lükkate te "mägesid" paigast. Mööduka jõudluse korral jõuate mõõdukalt tegutseda. Ja kui teil on vähe energiat, siis parem on hoopis puhata jõuvarude taastamiseks. Sama kehtib ka antud tervenduse kohta.

   Kuu aja pärast toimub jätkukursus.
   Sellel õpite informatsiooni leidma palju täpsemalt. Õpite kasutama meridiaanidesse ja tšakratesse ladestunud informatsiooni. Saavutatav tervendusefekt on suurem.
   Õpite meetodit rakendama ka lähedaste või tuttavate tarvis.
Need, kes soovivad areneda süvatervenduse tegijateks teiste tarvis (teenuse sooritajateks teistele), siis võimalused selleks on olemas. Jätkame õpingutega veel pisut.

   Näide tervendusprotsessist
  Inimesel on kõrguse kartus, kusjuures- tal ei ole põhjust karta, kuna mingeid ebameeldivusi kõrgusega seoses käesolevas elus ei ole olnud. Oma möödunud elude mälestusi uurides võib ta leida pildi, kus ta kukub kõrgelt.
   (Leitavad katked möödaniku sündmustest ei kanna enam endas kogu möödunu traagikat). Tervenemiseks kujutletakse, kuidas kalju külge on kinnitatud köis ning endine kukkuja laskub mööda köit alla rõõmsalt, julgelt ja hea tundega. Seejärel seisab ta maapinnal ning liigub tervelt, rõõmsalt ja kindlalt edasi.
   Terveneja psüühika võtab uue, nüüd juba positiivse kujutluspildi omaks ning kõrgusekartus leevendub.
   Kui mõelda inimsisemuse omadustele, siis polegi see niiväga hämmastav, et psüühika võtab uue positiivse toimingu omaks. Traagiliste sündmuste või tülide korral mõtleb inimene sageli- oleksin ma ometi kusagil mujal olnud või teisiti tegutsenud. Meeldivaid tundeid tahetakse tunda ning seda alati. Halbu asju ei ole mõtet teadvuses alles hoida, energiat annavad ju ainult head asjad. Inimese sisemus on hästi teadlik sellest, mis on talle kasulik, seepärast on tervenemiseks vähe vaeva vaja.

   Teine näide tervendusprotsessist
   Suhted ei klapi, see häirib ning segab.
   Võib keskenduda konkreetsele partnerlusele, võib keskenduda ka üldisele mustrile, kui on tunda, et suhete küsimus eksisteerib paljudes eluvaldkondades.
   Süvasisemusest võib leida pildi ühest möödunud elust, kus külakogukonnas süüdistati alusetult ning aeti elukohast välja. Halvimal juhul isegi hukati. Kuna olukord oli väga dramaatiline, süüdistus oli alusetu, siis negatiivsed ning vastakad tunded olid väga tugevad. Hing on hoidnud need tunded alles tänaseni.
   Olukorra tervenemiseks on vaja kujutleda sedasama pilti, kuid nüüd juba taoliselt, et antud isik samas kohas  suhtleb ning vestleb rõõmsalt teistega. Jututeemaks on mingi tore, avar ning huvitav teema. Vestlus on rõõmus ning positiivseid tundeid tekitav. Elu kogukonnas kulgeb ka edaspidi hästi.
   Hoides positiivset pilti mõnda aega, on tunda, kuidas negatiiv sisemuses asendub rõõmu ja heade tunnetega.
   Võib-olla on suhete küsimust vaja edasi tervendada ja harilikult ongi seda vaja, kuid mistahes etapist protsessist väljudes on tunda, et suhete küsimus käeseolevas elus on mahenenud ja probleemi omanik tunneb end paremini.

   Mida kõrgem on teie positiivne toonus, seda tugevam on tervenduse efekt. Kui te olete stressis ning teis on vähe jõudu, siis venib tervendus pikemaks. Kuid isegi pikaleveninud probleemilahendus on meeldiv. Parem pikem tervenemise periood, kui probleemis pidevalt vaevelda.

   Süvatervendus lubab teinekord terveneda hetkedega ning vähese vaevaga. Need võimalused annavad antud tervendussüsteemile vaieldamatud eelised võrreldes paljude teiste tervendusmeetoditega.

   Lisamaterjali meetodi kohta võite lugeda minu kodulehe-
www.puudutus.ee lingilt-
http://www.puudutus.ee/meridiaanide-korrektuur/

   Kursus toimub 11.märtsil algusega kell 12.00 aadressil Tondi 142 /Tallinn. (Koha täpse aadressi leiate minu kodulehelt). Üritus kestab 7 tundi, vahepeal on söögipaus.

   Hind_- 70.-

   Kursusele registreerida saab aadressil-

   lydia.adone@hotmail.com, võib registreeruda ka telefonitsi numbril 58100373.

    Põnevaid elamusi!

Lydia

Sarnastel teemadel