Robert Tint: parandamatuid haigusi ei ole!
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Märts 29 K 18:00
2017 Märts 29 K 20:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Tartus peab loengu esoteerikavalla grand old man ROBERT TINT, nooruslik teadmamees, kes tähistab sel kevadel oma 75. sünnipäeva.

Tartus on teadmamees aastate jooksul nõustanud sadu ja sadu abivajajaid ning tal on ka oma fännklubi. Inimestes äratab usaldust Roberti heatahtlikkus, tolerants ning eriliselt selge pilk.

Klubiõhtul kõneleb Robert tasakaalu ja tervise säilitamise nippidest ning mõtete ja jõu ümbersuunamise võimalustest. Juttu tuleb ka tšakratest ja sellest, mida üks või teine haigus inimesele öelda tahab.

Täna teab Robert, et keha on alati võimeline taastuma ja vigu kõrvaldama, sest keharakud ju uuenevad pidevalt. „Seetõttu võib öelda, et ei ole parandamatuid haigusi!" rõhutab ta.

Robert selgitab, et tajub inimese keha infovälja, ta tunneb, millises organis asub n.ö väär informatiivne kogum. „Ma tajun ruumiliselt, seega pole vahet, kas inimene istub mul vastas või viibib teisel pool maakera," selgitab mees.

Väikeste laste haigused peegeldavad teadja sõnul alati ema pingeid – laps püüab alateadlikult aidata ema ja suunata talle oma väge. „Kui emas on palju negatiivseid emotsioone, tekib lapsel hingamisteede haigus. Kui ema rühmab tahtejõuga, tekivad lapsel seedimisprobleemid, näiteks gaasid," toob Robert näiteid.

Eluea pikkus ei ole Roberti sõnul ette määratud. „Füüsilise keha surma ei pea pelgama - see on justkui kolimine ühest linnast teise. Järgmises kehas jätkuvad elu väljakutsed," teab ta.

Miks tänasel päeval alternatiivseid õpetusi naeruvääristatakse? „See on uue ajastu saabumise eelne paanika – Maa sagedus kasvab. Kui enne kõlas kontrabass, siis nüüd viiul. Ja vanas sageduses olijad ei talu seda. Ükski tõde ei ole kunagi püsiv, vaid muutub ajas. Kunagi ju usuti, et Maa on lapergune ja tiirleb ümber Päikese. Aga mis on saanud sellest tõest tänaseks?" küsib Robert.

Kohtumisõhtul on ta valmis vastama ka kuulajate küsimustele. Oled oodatud!

Vt täpsemalt: www.arengutee.com