Eesti Reiki Kool: Maagilise Reikilaeka meisterdamise töötuba
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Mai 05 R 18:00
2017 Mai 05 R 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Eesti Reiki Kool Tallinnas
Maagilise Reikilaeka meisterdamise töötuba
5. mail
. kl 18:00-21:00

Reiki laegas on soovide maandamise lihtsustatud meetod, kus soovid asetatakse paberil kirjutatuna/joonistatuna laekasse või anumasse. Laegast võib kasutada ka enda või teiste tervendamiseks. Laekasse võib panna üks/enam soovi või fotot. Laeka sees ei ole aega, vaid kõik toimub siin ja praegu, kus absoluutselt kõik südamest taotletu saab võimalikuks. Laekasse asetamine aitab ka soovidest lahti lasta, mis omakorda lihtsustab elu ja lisab loovust argiellu. Laegas võib olla kas ümbrikuna paberist, karbina puidust või pudelina klaasist. Oluline on, et see laegas on pealtnäha kaunis ja maagiline ning ka võimalik sulgeda paela, luku/võtme või korgi/kaanega. Kaunis laegas võib seista kodus privaatruumis kummutil ja enda jaoks pühade esemetega ümbritsetud nagu altaril.
Aastalõpus me valmistasime käsitöömeister Marika Diževski juhendamisel uueaasta soovide maagilisi ümbrikke, kuid nüüd Marika õpetab, kuidas valmistada endale ise klaasanumast maagiline südamesoovide laegas.

Reikilaeka töötuppa on oodatud kõik maagia ja reikihuvilised. Töötuba sobib ka neile, kes ei tea Reikist midagi.

Töötoa ajakava:

  • Töötoa esimeses pooles meisterdame laegast. Kõik kaunistamise materjalid ja klaasanumad on kohapeal olemas!

Aga kui sul on vahva pudel või purk endal olemas, siis võid selle enda jaoks kaasa võtta. Kuid eelnevalt palun eemalda/leota vanad sildid lahti. Töötoas rakendatakse erinevaid uusi ja vanu käsitöö tehnikaid.
Marika kodulehega saate tutvuda siit: https://miibutiik.com/
Fb: https://www.facebook.com/miibutiik/?fref=ts

  • Kui pudel-laekad valmis saame, siis töötoa teises pooles räägib Reiki Meister Age Pihlak maagilisest südamesoovide taotlemise alustest, saladustest ja põhiprintsiipidest. Kuidas täpsemini laegast maagilisel eesmärgil laadida ja rakendada. Teeme juurde ka väikese reikitehnika soovide maandamiseks, et taotlus ikka päriselt siin meie maailmas laeka abil realiseeruks. Soovide esitamise põhiprintsiibid saate paberil kaasa.

 Juhendajateks Reiki Meistrid Marika ja Age
Annetus: 27 EUR
Palun registreeru hiljemalt 3. maiks!

 Toimumiskoht: Õismäe, Järveotsa tee 2, Reiki Kooli ruumides I korrusel

www.reikikool.ee

Meie tegemisi saab jälgida ka FB kaudu:
https://www.facebook.com/groups/137203516292494/

 

 

Sarnastel teemadel