Kunstiteraapia omakogemuse kursus
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Juuni 10 L 10:00
2017 Juuni 11 P 17:30
Europe/Tallinn

Kunstiteraapia omakogemuse kursus pakub rännakut oma sisemaailma muinasjutu tegelaskuju abil, mille kohapeal ise valmis meisterdatakse. See on eneseanalüüsi kogemus-koolitus läbi visuaalkunstiteraapia.

Kunstiteraapia omakogemusgrupis on rikkalikult materjale, et oma loovust rakendada ning luua tegelaskuju, kes satub seiklustesse, mille kaudu on võimalik proovile panna oma loovus, sotsiaalsed oskused. Samuti on võimalik saada teadlikuks enda sisekonfliktidest ja ressurssidest. Kunstiteraapias loodud tegelaskujuga on võimalik identifitseeruda. Projektsiooni kaudu on meil võimalik jõuda eneseavastusteni, millest enne meil aimu ei olnud.

Oma kogemusi grupis jagades on võimalik saada nii terapeudilt kui ka grupiliikmetelt tagasisidet kogu protsessist kui ka tegelaskujudele personaalselt. Kõik kursusel osalejad saavad lisaks omakogemusele endaga kaasa materjale muinasjututegelastega töö eesmärkidest ja kasulikkusest ning juhised sarnase rännaku läbiviimiseks laste ja noortega.

Antud koolituse märksõnad on muinasjutud, sotsiaalsed oskused, eneseväljendus, eneseanalüüs, loovus ja meisterdamine.

KOOLITAJA Helen Tartes-Babkina
Helen on psühholoog (MSc) / kunstiterapeut (MSc terviseteadus), Tallinna Ülikooli kunstiteraapiate külalislektor, kes on töötanud aastaid Viimsi haiglas rehabilitatsiooni- ja taastusraviosakonna psühholoog-kunstiterapeudina. Aastast 2001 on Helen töötanud trauma läbi elanud ja erivajadustega lastega sh. autistide, downi sündroomiga lastega, vaimset väljakutset omavate ning aktiivsus-, tähelepanu-ja käitumishäirega lastega. Hetkel töötab Helen enda erapraksises nii laste, noorte kui täiskasvanutega ning õpib psühhoanalüütiliste psühhoterapeutide väljaõppes (alates aastast 2014a.). Helen Tartes-Babkina on välja andnud raamatu "Kunst abiks lapse ja noore mõistmisel.

SIHTGRUPP: kõik huvilised on oodatud.

TOIMUMISE AEG: 10.-11.juuni 2017, kell 10-17.30
KOOLITUSE MAHT: 16 akad tundi
ASUKOHT: Weizenbergi 20b, Tallinn

OSALUSTASU: 120 eurot (käibemaksuga 144 eurot)
Hind sisaldab koolitusmaterjale ja praktiliseks tööks vajalikke vahendeid.

LÕPETAMISEL: tõend koolituse läbimise kohta.

REGISTREERU KOOLITUSELE elektroonselt http://goo.gl/forms/SsLz4eJ87B
või kirjutades tarkustekool@gmail.com

Koolitusel osalemiseks palume registreeruda, sest kohtade arv on piiratud.

Lisainfo:
E-mail: tarkustekool@gmail.com
Tel: +372 52 41 650

Sarnastel teemadel