"Leia end - naidi sebja" festival Põhjala traditsiooni ja ruunide päev, ruunide oraakli ÖÖ, uues kohas
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Aug 05 L 09:00
2017 Aug 05 L 23:59
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

"Leia end - naidi sebja" festival laupäeval 5.08.2027 Viikingite külas

Põhjala traditsiooni ja ruunide päev, ruunide oraakli ÖÖ

ДЕНь РУН И НОРДИЧЕСКОЙ ТРАДИЦИЙ - НОЧь ОРАКУЛА РУННОГО / The Runic Day - Runic Oracle´s Night

Kutsume jälle osa võtma LOENGUTEST, TÖÖTUBADEST, RIITUSTEST... Lihtsalt kohtuma mõttekaaslastega, suves... www.leiaend.org

Seekord temaatika kitsam. Pühendume rohkem meie tänapäeva ja mineviku seostele. Ei puudu ka esoteerika ja maagiagi. Tegelikult määrab minevik, ka minevikuvarjud, paljugi meie elust. Õnneks on paljugi muudetav ja seda võimalust, ka võimalust seda aduda, me festivalil järjekordselt pakume.

Peaesinejad: Nadezda Bezpalova (Odessa), Tõnu Talimaa, Metsamoor Irje Karjus, Kaia-Liisa Reinut , Errol Varres, Svetlana Gusljakova (Skadi, Vinnitsa, Ukraina), Nõiavald - Margit Miller-Solo, Dr.Viking Viktor (läti), Tatjana Kukk, Tõnu Aru, Juri Skriptsenko; Marek Laimets, Olga Nefjodova (Moskva juhtivamaid ekstrasense ja tervendajaid), Heli Salf al Ayera, Kiril Gluštšenkov (Odessa), Urve Kaaristu jt. jt. Üllatusigi tulekul Laadal on huvitavaid külalisi ka lõuna poolt, põnevaid teenuseid. Tuleb praktikat, RIITUSEID, loenguid, teemakohane laat

Töökeeled Eesti ja Vene (tõlge osaliselt tulemas)

Alustame laupäeval 05.08.2017 hommiku kl 10, lõpetame peale südaööd.

Ootame osa võtma LOENGUTEST, TÖÖTUBADEST, RIITUSTEST... Lihtsalt kohtuma mõttekaaslastega ja nautima suve.

Info: www.leiaend.org  info@leiaend.org Facebook Sündmus FBś

+372 59193707 - Aivar +372 56629089 – Tatjana Piletid 40/35€, eelmüük piletimasinas

Festival toimub seekord: Viikingite külas www.viikingitekyla.ee Saula, 75117 Harjumaa, kõigest 18 minuti kaugusel Tallinnast

Korraldab MTÜ Eesti südames


Me ei ole üksi, meie ümber on kaaslasi kellele on jagada ja kellelt on õppida. Festival formaat, see on suur võimalus leida endale just see, mida vajate edasiseks arenguks seal esil olevate avastuste, teadmiste, praktikate, meistrite, "gurude" ja asjade abil, toel, kogetu kaudu. Meil on valik leidmiseks. Praktikate osas on vähemalt kolm esmaesitlust Eestis.

Töö on 2 laval, paralleelselt. Keeled Eesti ja Vene, pisut ka Inglise keelt. Kavas on põhikeel koos tõlke võimalusega tähistatud. Veel et seal olev tähis n/a tähendab et keelel pole tehtavas olulist tähendust (nt jooga, muusikal põhinev, kehatööd ja praktikad). Ootame igati appi vanbatahlikena Teidki, kes te saaksite tõlkida nii Eesti>Vene kui Vene>Eesti keeltest. Ka teie spontaanne abi koha peal on teretulnud.

Veelkord kavast: Kava põhipunktid on nimedena olemas. Muutuvad veel ajad ja järjekord. PALUME PISUT KANNATUST!

Võimalusel registreerige end, oma osalemise soov, kas kodulehel või FaceBooki  sündmuselt. Ka pileti ost Piletimasinast (5 eur odavam) on teretulnud. See tagab kindlasti sissepääsu. See tagab olulise info ja lõpliku (päris valmis ei saa nii suure ürituse kava küll kunagi ;-D) õigeaegse saatmise. Festivali ajal on kava onlineś vaadatav ka www-st "Kiosk".

2016. astal VIII festilvalil läks meil hästi! Fotode valiku vaatamiseks! Oli 140+ SÜNDMUST, ESITLUST, 60+ TEGIJAT, LEKTORIT, x teenust, z-kaubanduspunkti, z-konsultatiivset teenust , platsil laupäeval ligi 500 inimest.

Peamine! Me saime oluliselt rikkamaks ja valgust lisandus siia maailma!