Vabastav hingamine kristallidega
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Sept 10 P 12:00
2017 Sept 10 P 14:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

VABASTAV HINGAMINE KRISTALLIDEGA RAKVERES

Pühapäeval 10. september kell 12.00 -14.30

Rakvere, Rahulolupesas Pikk tn 7.

Grupis hoiab energiat ja toetab hingamisterapeut Monika Palm. www.tasakaalukeskus.ee

Sellel korral on tähelepanu all ''Esivanemate mõjutused Sinu suhetele'', kus teeme teemale vastava mõjusa praktika, mille ühendame vabastava hingamise protsessi ja kristallide tervendava väega.

See vabastava hingamise seeria on mõeldud enesearenguks läbi hingamisprotsessi ja erinevate sisemiste praktikate. Kui soovid iseendast rohkem teadlikuks saada - kes ma olen ja mida ma tegelikult soovin, suuremat rahulolu luua, elust rõõmu tunda ning selgust saada oma sisemistes soovides või kuidas jõuda oma eesmärkideni ja hakata elama oma unistuste elu...siis algavad hingamisõhtud on just sulle.

Erinevate teemad sarjas on kokku pandud nii, et need põimuvad kokku tervikuks ja need jätkuvad terve aasta vältel. Osaleda võib ka ainult üksikutel hingamisõhtutel või kogu seerial. Kuna eneseareng on protsess ja teekond, siis kogu seerial osalemine annab võimaluse iseenda erinevate aspektidega süviti tegeleda ja saada muutustes parimat võimalikku toetust. Hingamisprotsessi toetavad lisaks teemadega soobivad kristallid. Palun võta kaasa kirjutusvahend ja soovi korral märkmik.

Mida on hea hingamistööst teada?

Vabastav hingamine on väga lõdvestav ja vabastav kehateraapia meetod, mis sobib kõigile vanusegruppidele.

Hingamisõhtust on oodatud osa võtma nii kogenud hingajad kui ka need, kes soovivad esmakordselt vabastava hingamise kogemust saada.

Grupis koos hingates luuakse võimas energia. Hingamisprotsessis hakkab inimese teadvus tegelema just temale oluliste teemadega. Sügav lõdvestumine aitab tervendada peamisi tasakaalutusi kehas, meeles ja vaimus. Vabastav hingamine annab uusi kogemusi nii vaimselt kui ka füüsiliselt.

Vajalik eelregistreerimine info@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5282331.

Osaluspanus 15 EUR. Kõik on oodatud osalema! :)

Vabastav hingamine väga kogemuslik praktika nii vaimselt kui füüsiliselt, mis:

•loob parema enesetunde
•aitab vabaneda stressist
•annab rohkem energiat
•aitab sügavalt lõõgastuda
•pakub parema tervise
•aitab luua rõõmsama meele
•toob mõtetesse selgust
•aitab leida emotsionaalse tasakaalu
• aitab kogeda meelerahu ning armastusetunnet
•toetab spirituaalsuse kasvu

Kestus on umbes 2- 2,5 h.

Hingamisseanss toimub väikeses grupis. Kohapeal on vajalikud asjad hingamisprotsessiks olemas. Riietu mugavalt. Võta kaasa pudel joogivett

Sarnastel teemadel