Jooga-vaikuse laager ja Veedaliku chantimise kursus Iisraelis
Tegevus » Kursus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Dets 25 E 12:00
2018 Jaan 04 N 16:00
Europe/Tallinn

International Yoga-Vipassana retreat & International Vedic chanting course 2017-2018 - Jooga-vaikuse laager 29.12.17 – 04.01.18 (vipašyan͞a sanskr. विपश्यना "läbinägelik pilguheit, selge vaatamine"), Veedaliku chantimise kursus 25. - 29.12.2017 (sanskr. veda िेद "teadmine, tarkus, millest saab õppida")

Mul on hea meel kutsuda teid eripärasesse jooga-vaikuse laagrisse Iisraeli kõrbes. Laagri eesmärgiks on tuua meelde selgus ja stabiilsus, valmistada keha ja meel ette algavaks uueks aastaks. Laager saab koosnema vaikuse-perioodidest (Mauna praktika), jooga ja meditatsiooni harjutustest, kõrbe-jalutuskäikudest vaikuses ja karma joogast. Eelnevad teadmised joogast või meditatsioonist ei ole vajalikud.
Galit Levin

Sellel kursusel otsime vastuseid küsimustele: kus heli elab, kuidas tähed
suhestuvad helidega, kuidas mõista heli voolamist ja tugevust, kuidas libistada heli liikumisse, mida teeb heli meie meelega või meel heliga. Alustame iidsete meetoditega tutvumist ja kujundame sellest prelüüdi Veeda chantimisele. Chantija saab täituda kogemustega praktika käigus. Eelnevad teadmised sanskriti keelest ja laulmisoskus ei ole vajalikud.
Kärt Matiisen

Asjalik teave:
Õpetaja: Galit Levin – joogaõpetaja ja -terapeut. Elab ja tegutseb Iisraelis ning viib läbi seminare Iisraelis ja Euroopas.
Õpetaja: Kärt Matiisen – õpetaja Galit kutsub teda heli ja vaikuse meistriks. Elab ja tegutseb Eestis.
Tõlketugi: Riina Klemet – kauaegne joogaõpetaja ja praktik. Elab ja tegutseb Eestis.
Toimumisaeg: 25.12.17 – 04.01.18
Toimumiskoht: www.levhamidbar.co.il/ väike ja hubane küla sügaval kõrbes ca tunniajase sõidu kaugusel Eliatist põhja suunas.
Osavõtutasu: 50€ ööpäev, mis sisaldab majutust ja toitlustus. Kokku 300€ 6 ööpäeva ritriidi eest ja 250€ chantingu kursuse eest. Tasumine saabumisel eurodes. Õpetust antakse vastavalt Dana traditsioonile – seminari lõpus olete teretulnud tegemaks õpetajatele annetuse, vastavalt oma soovile ja võimalusele.
Ühise sõidu kava ja eelarve: Lennupiletid Tallinn –Tel Aviv – Tallinn ca 300€, organiseeritud transport Tel Aviv – Kõrb – Jerusalemm (1/2-1 päev) - Tel Aviv ca 200€ mis jagatakse võrdselt sõitjate vahel, logistilistest eripäradest võivad hinnad muutuda.
Väljalend: 24.12.2017 Tagasilend: 5.01.2017
Registreerumine: kuni 31.10.2017 info yhiskulgemine@gmail.com
Reisiinfo: yhiskulgemine@gmail.com Riina Klemet
Kes soovivad reisida iseseisvalt kõrbe südamesse saavad registreeruda: courses@kadenfoundation.com

Sarnastel teemadel