Holistilise treeningu tutvustus- ja filmiõhtu filmiga “Elu saladuste paljastamine”
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Okt 31 T 18:00
2017 Okt 31 T 21:30
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Teisipäeval, 31. oktoobril algusega kell 18.00 toimub koolituse esimese astme "Holistiline treening" tutvustus- ja filmiõhtu.

Koolitajad Marina Eberth, Heili Laido, Kristiina Garancis, Katariina Martens ja Tiina Pedak räägivad koolitusest, tutvustavad õppekava ning vastavad küsimustele. Õhtu teises osas naudime harivat filmi "Elu saladuste paljastamine". Üritus on tasuta.

Palun registreeri end sündmusele, et teaksime Sind oodata: info@holistika.ee

Õhtu toimub instituudis aadressil Endla 15, IV korrus, Tallinn.
Täpsemad juhised meie leidmiseks saate siit.

Õhtu orienteeruv ajakava: 18.00–21.30.

***

Lähemalt näidatavast filmist...

"Elu saladuste paljastamine" (67 min)


Kui vaadata elu uskumatut mitmekesisust ja keerukust, tekib paratamatult küsimus, millest see kõik alguse sai? Kas see tulenes võimalusest, vajadusest, looduslikust valikust või on selle taga hoopis midagi muud?

150 aastat tagasi muutis Darwin teaduse olemust oma loodusliku valiku teooriaga. Tänasel päeval on tema teooria juba tugevalt kahtluse alla seatud.

Antud dokumentaalfilmis on kõne all intelligentse kavandatuse teooria. Filmis saame osa põnevatest intervjuudest selliste teadlastega nagu Paul Nelson, Stephen Meyer, Dean Kenyon, Michael Behe, William Dembski, Jonathan Wells, Jed Macosko ja Scott Minnich.

***

Lisainfo koolituste kohta:


Novembris 2017 alustav grupp on täis. Registreerime soovijaid veebruaris 2018 algavasse koolitusgruppi (HT 181). Gruppi juhendab Tiina Pedak. Kohtumiseni koolitusel!

Holistiline treening – aeg iseendale!


See on enesearengu koolitus, mis ühendab tänapäevased transpersonaalse psühholoogia meetodid nii iidsete kui kaasaegsete teadmistega inimese energiasüsteemist ja keha-vaimu seostest. Koolitus on mõeldud neile, kes tahavad paremini mõista iseennast ja otsivad oma kohta maailmas. (Loe lisa...)

Holistiline regressiooniteraapia – koolituse teine aste

Koolituse teine osa on neile, kes tahavad töötada terapeudina. Kuid sobib ka inimestele, kellel pole terapeudiks saamise soovi, kuid kes tahavad süvendada oma inimestega töötamise oskusi ning on huvitatud koolitusel õpitud töövõtete ja teadmiste sulandamisest oma kutsetööga. Koolituse teine aste eeldab esimese aasta, st holistilise treeningu nõuetekohast lõpetamist. (Loe lisa...)

Lisainfo instituudist telefonil 6372777 ja meie kodulehelt.

Tere tulemast!

Sarnastel teemadel