HARFI, GONGI ja KLAVERI maagia
Tegevus » Sündmus
Aeg Koht Võtmeisik PDF
2017 Nov 08 K 19:00
2017 Nov 08 K 21:00
Europe/Tallinn
Tunnuspilt

Kutsume sind rännakule muusika võlumaailma, et sukelduda koos heliharmooniate salapärasesse atmosfääri.

Kontserdi külaliseks on armas harfihaldjas Triin Hio, kes võlub oma iseehitatud inglipillist välja imelisi tervendavaid helisid.

HARF paneb helisema kuulaja südamekeeled ning pillikeeltest saali kanduv vibratsioon aitab puhastada ruumisviibija energiakeha, tõstes tema sisemist sagedust ning tekitades suurema avatuse kergusele, rõõmule ja küllusele.

GONG, üks meie planeedi vanimaid muusikalisi instrumente, aitab avardada meelt ja küündida neisse tajuväljadesse, mis tavapäraselt kättesaamatuks jäävad. Gongihelidega kaasnevate ülemtoonide – peaaegu kuuldamatute peenhelide – sagedus rahustab meelt ning aitab sünkroniseerida kahe ajupoolkera tööd, muutes mõtted selgemaks ja mõtteprotsessid terasemaks.

KLAVERIHELID on inimesi alati paelunud, selle pilli harmooniates on see kummaline miski, mis aitab meil peaaegu silmapilkselt ühendada end lahti argipäevast ning liikuda unistuste ja heaolu avarasse maailma, tuues hingesoppides üles meie armsaimad mälestused ning meeldivaimad tunded.

Sellel kontserdil kõlavad need pillid omavahelises helidemängus, kus kõlamaastikele annavad lisavärvinguid teisedki iidsetest traditsioonidest tuntud väepillid ja vokaaltehnikad: Tiibeti helikausid, didgeridoo, flöödid, kurgu- ja ülemhelilaul.

___________________________________

MÄNGIVAD:

TRIIN HIO – harf
Lisaks musitseerivad temaga koos keskuse rajajad ja ruumihoidjad
LILIA MÄRTMAA ja DENIS VINOGRADOV
__________________________________
PILETID:
15.- eur
12.- eur registreerides sõpradega igale inimesele

Piletid saab osta kohapeal sularaha eest või ettemaksuga Prosvet OÜ pangaarvele EE631010220118238013

BRONEERI KOHAD VEEBIS http://www.prosvet.eu/est/registreerimine-20-12-2014/
või tel. 559 30 551, info@helid.ee

Kontsert toimub kolmapäeval 8. novembril kl. 19:00, kestab 1,5-2 tundi ilma vaheajata, uksed avatakse kl.18:30

______________________________________________________

AADRESS:
Tallinna Vanallinnas, Uus 19, NB! tuled jalgväravast hoovi sisse ja lähed otse, Okasroosikese lossi äärmine uks, vasakul, viib otse meie saali.

INFO: tel. 559 30 551, info@helid.ee
http://www.prosvet.eu/est/harf-gong-maagia/

NB! Tegemist on lamamiskontserdiga võimalusel võtke kaasa lamamisalus ja tekk või magamiskott, kui see pole võimalik, andke meile sellest teada ja leiame teile midagi meie varudest.

Sarnastel teemadel